شهيد محمد خراساني
استان سمنان > شهرستان دامغان
وصيت نامه
بسم الله الرحمن الرحيم «وقاتلوهم حتي لاتکون فتنة و يکون الدين لله فان انتهوا فلا عدوان الا علي الظالمين» (سورة بقره آية 193) ( وبا کافران جهاد کنند تا فتنه و فساد از روي زمين برطرف شود و همه را آيين خدا باشد و اگر از فتنه و جنگ دست کشيدند ستم جز بر ستمگران روا نيست.) با تقديم عرض سلام به پيشگاه مقدس امام زمان (ارواحنا و ارواح العالمين لتراب مقدمه الفداء ) و سلام به پيشگاه معزز نوة حضرت زهرا (س)مردي از سلالة خاندان عترت و طهارت ، امام امت و سلام بر پويندگان راه سرخ ،دلير مردان قتلگاه کربلا و صاف کنندگان راه حق و حقيقت و کشته شدگان راه هدايت و دين مبين اسلام و شهداي گلگون بدن و سلام بر مرزداران ، اين سربازان بقيةالله الاعظم و رزمندگان دلير اسلام و سلام بر تمام مسلميني که راه حق و يگانگي را مي پيمايند و به حق مي پيوندند. و سلام بر خانواده هاي اين پويندگان راه حق، که با دادن بهترين عزيزان خود در راه اسلام ،که امانتش از جانب خدا در نزدشان بوده است ، صبر و استقامت مي کنند. و سلام بر تمام جانبازاني که با از دست دادن عضوي از بدن خود در راه اسلام صبر و استقامت مي کنند و سلام و درود به شما امت شهيد پرور و قهرمان ايران که هميشه در صحنه حاضر بوديد و اتحاد خودتان را از دست نداديد. من به شما سفارش مي کنم که تا مي توانيد خودتان را از روحانيت ـ که در خط امام و اسلام و قرآن مي باشندـ جدا نکنيد. دست در دست هم بدهيد تا بتوانيد بر دشمنانتان چيره گرديد. رسول خدا (ص) مي فرمايد : (جاهدوا هوائکم تملکوا انفسکم) مبارزه کنيد با هواي خود تا بر نفستان چيره گرديد. وقتي که شما ملت شهيد پرور با روحانيت دست بدست هم بدهيد و روحانيت با شما دست بدهند ، اين را بدانيد که هيچ دشمني درمقابل شما هيچ غلطي نمي تواند بکند و تا آخرين قطره خون در راه اسلام و قرآن جان فدا کنيد و حامي ولايت فقيه و نايب امام زمان (ع) حضرت روح الله الموسوي الخميني باشيد و با توکل بر خدا ،تمام گروهها و منافقين را از بين ببريد و در کارهايتان توکل (به هيچ کس ) نکنيد که توکل بر غير خدا ، جز زوال و نابودي ،چيز ديگري نخواهد داشت. پس با توکل بر خدا است که تمام مشکلات و سختيها حل مي شود. به شما ملت عزيز بگويم که بطور آگاهانه و بر حسب وظيفه شرعي خودم دانستم که به جبهه هاي حق عليه باطل بيايم چون اين زمان ، با زمان امام حسين (ع) فرقي ندارد. چون امام حسين (ع)بخاطر اسلام و قرآن و راه اجدادش ، عليه ظلم و ستم قيام کرد ، خانوادة خود را در اين راه به اسارت داد تا دين جدش و قرآن پاينده بماند و با شهادتش اسلام را دوباره زنده کرد. ما هم بخاطر امر رهبرمان و بخاطر اينکه کفار براي نابودي احکام اسلام عليه ما قيام کرده اند ، به جبهه آمده ايم تا وظيفه خود را ادا کرده باشيم و اسلام را به سرتاسر جهان گسترش دهيم و تا زماني که اين کفار و فتنه گران در روي زمين هستند بايد با آنها جنگيد و آنها را از بين برد و نگذاشت که فتنه گران زنده باشند. سخني با خانواده:سفارشي که به پدر و مادر ،برادرانم و خواهرانم و ديگران دارم اين است که کارهايتان براي خدا و بخاطر خدا و با توکل بر خدا استقامت پيشه کنيد و زينب وار (س) در مقابل مشکلات بايستيد. اگر فرزند خوبي برايتان نبودم شايد آن وظيفه فرزندي که داشتم و شما بر گردنم حق داشتيد اداء نکردم ،مرا عفو کنيد و ببخشيد و کارهاي گذشتةمرا ناديده بگيريد چون اگر شما نگذريد خدا هم از من نمي گذرد. «الدنيا مزرعة الاخرة »دنيا مزرعة آخرت است. اي پدران و مادران ! مبادا از رفتن فرزندانتان به جبهه ها جلوگيري کنيد که فردا در محضر خدا جواب مادران شهدا و زينب«سلام الله عليها » که تحمل هفتاد و دو تن شهيد را نمود ، نمي توانيد بدهيد. و اي مادران شهدا ! مژده باد شما را که در آخرت در مقابل فاطمه (سلام الله عليها ) رو سفيد وسربلند خواهيد بود . اي پدران و مادران ! الآن چند سال از انقلاب و جنگ مي گذرد ؟چرا هنوز اسلام را درک نکرده ايد واز جوانان خود جلوگيري مي کنيد که به جبهه نروند؟ اي برادران و خواهران! اين را بدانيد مرگ انسان را خبر نمي کند ، ولي مرگ براي انسان دير يا زود دارد بعضي از انسان ها مي آيند در جبهه به شهادت مي رسند و بعضي ديگر يا باتصادف مي ميرند يا با مرگ طبيعي از بين مي روند ، فکر کنيد ببينيد کدام مرگ براي انسان بهتر است ؟ مسلماً معلوم است آن مرگي که در راه خدا و جهاد باشد. برادران و خواهران ! فکر کنيد در اين چند سال انقلاب چه کرديد،آيا شهدا را از خود راضي کرديد؟ آيا شما که از اين دنيا مي خواهيد برويد ، شهدا از شما راضي هستند يا نه ؟ و اين را بدانيد که در آخرت اولين کساني که از شما بازخواست کنند ،همين شهدا هستند و مي گويند : ما رفتيم خونمان را داديم شما براي اسلام چه کرديد؟ آيا جوابي داريد که جواب شهيد را بدهيد؟ اينجانب از ملت قهرمان ايران به عنوان فرزند کوچکي از شما تقاضا دارم همانطوري که تا به حال يار اين انقلاب و امام بوديد سعي کنيد حتماً سطح فکر خود را با مطالعةزياد در مورد اين انقلاب خدائي هر چه بيشتر بالا ببريد ،تا آگاهي شما نسبت به اين انقلاب حسيني بيشتر شود و ان شاءالله دشمنان اين انقلاب را قاطعانه سرکوب کنيد و اگر قابل هدايت اند ، هدايت . ان شاءالله پشتيبان ولايت فقيه باشيد تا آسيبي به اين انقلاب وارد نشود و از شما ملت قهرمان مي خواهم که پشتيبان روحانيت مبارز و متعهد باشيد. ان شاءالله که هستيد ، چون به قول امام عزيزمان روحانيت است که تاکنون اسلام را زنده نگه داشته است. اي ملت شهيد پرور ايران ! اين را بدانيد و فکر نکنيد که ما براي کشور و خاک مي جنگيم ،خير اين فکر بسيار غلطي ميباشد. هدف ما، اسلام(است) و جنگ ،چيزي ديگري مي باشد. هدف مان اين است که دين و قرآن و اسلام را در آن کشور پياده کنيم و ملت عراق را از زير سلطة آمريکا و صدام آزاد سازيم و پرچم سرخ اسلام را در آن کشور نصب کنيم و آن تجازگران را از خاک عراق بيرون سازيم و هدف ما اين است. و اي پدر ! چه بهتر شهادت در اين راه ،که شهادت انسان را به درجةاعلاي ملکوتي مي رساند و چقدر زيباست شهادت در راه خدا که مانند گل محمدي است که وارثان خون پاک شهيد از آن مي بويند. خدايا !شهادتم را که خاري در چشم دشمنان است بپذير. اما پيامي به برادران و خواهران عزيزم که با انجام واجبات و مستحبات و ترک محرمات و مکروهات ، تقواي خويش را حفظ کنيد و پاسدار انقلاب و اسلام باشيد. اي برادران مهربانم ! اگر من شهيد شدم ، سلاح مرا به دوش گيريد و راه مرا ادامه دهيد و از خون شهيدان کربلا و شهيدان انقلاب اسلامي ايران پاسداري کنيد. چند کلمه با تو اي مادر عزيزم ، اي مادر عزيزم که چهرة رئوف و مهربانت از ديدگانم نارفتني است !اميدوارم که با شهادت من هيچ گونه خللي در ارادة آهنين تو وارد نشود و اگر اذيتي از جانب من متوجه شما بوده، مرا بخشيده باشيد و حلالم کنيد. و بار ديگر مادر ،خواهر ، پدر ، تمامي دوستان و آشنايان ، عموها ودائي ها وتو اي خاله و عمه هاي عزيزم! مبادا شهادت من باعث شود که از انقلاب و امام و ولايت فقيه دست برداريد. اميدوارم شهادت اين سرباز کوچک امام و انقلاب باعث شود که شما هر چه توفنده تر و مقاوم تر کشتي طوفان زدة انقلاب را به رهبري امام ياري نمائيد. و اما سخني با منافقان دارم و آن اين است که شما چه فکر مي کنيد؟ پسرهاي امام ما را از ما ميگيريد ، بچه را از پستان مادرش مي ترسانيد. ملت ما را از شهادت مي ترسانيد!؟ اين را بدانيد که با ريخته شدن خون هائي همچون مطهري ،بهشتي ، محمد منتظري ، مدني ، دستغيب ، صدوقي ، اشرفي ، اصفهاني ، رجائي و باهنر و ديگران ،ملت ما بيدارتر مي شوند و مستحکم تر عليه شما بر مي خيزند و بيشتر عاشق شهادت مي شوند و اين را بدانيد که شهادت براي ما مانند عروسي است ،زيرا که مکتب ما اسلام است و ما به آخرت اعتقاد داريم ومي دانيم که اسلام احتياج به خون دارد. گمان مبريد که من آرام و رام مي ميرم من آتشم که عدم را بکام مي گيرم پيام من به امت قهرمان و شهيد پرور اين است که در هر سنگري که هستيد ، عليه کفر مبارزه را ادامه دهيد و اسلحة به زمين افتادة شهدا و مرا برداريد و به دشمنان اسلام بفهمانيد که از کشتن ما سودي عايد آنان نخواهد شد و نخواهند توانست ما را از سنگري که برگزيده ايم ،يعني پياده کردن اسلام بجاي کفر يک قدم به عقب برانند. عزيزان من ! دنيا را بر آخرت انتخاب نکنيد که رسول خدا حضرت محمد(ص) فرمود: پس دنيا را براي معاد و حيات اخروي خويش به کار بگيريد. وظيفة همة مسلمانان و کساني که قادرند از اسلام دفاع کنند ، اين است که به جبهه هاي حق عليه باطل بيايند و هنگامي اين سخنان را مي گويم که خود را در صحنة کربلا مي بينيم و به ياري خدا که نظري به من کرد تا بار ديگر به جبهه آمدم . اميدوارم که در راه اين هدف مقدس ـ که دفاع از اسلام عزيز است ـ اگر خداوند ما را مورد لطف خويش قرار دهد به شهادت ـ که آرزوي من است ـ برسم و بروم کنار دوستان هم سنگر شهيدم. و پيامي که به برادران حزب الله دارم اين است که گوش به فرمان امام امت باشيد و در کارهايتان خدا را در نظر بگيريد. به پيامهاي پيامبر گونة امام امت عمل کنيد و در کارهايتان زيرک و استوار و در رفتار و اعمالتان تقواي را در نظر بگيريد همواره صبور باشيد و آن کساني که به شما تهمت هائي مي زنند ، شما براي رضاي خدا چيزي نگوئيد و وحدت را حفظ کنيد. وحدت را مي گويم ،ولي نه وحدتي که مانند اين باشد چشمهايتان را روي هم بگذاريد و هنگامي که باز مي کنيد ، ببينيد در رأس کارها کساني غير اسلامي آمده اند. پس هوشيار باشيد و در خط مستقيم ولايت فقيه باشيد. اميدوارم خداوند رحمان همة ما را صبر و تقوائي دهد که فقط براي رضاي خدا کارهايمان را انجام دهيم. پدر و مادر عزيزم ! برادر و خواهر مهربانم ! همچون کوه باشيد و استقامت کنيد و با ناملايمات زندگي دست و پنجه نرم کنيد و از شما کمال تشکر را مي کنم که از رفتن من به جبهه جلوگيري نکرديد و حتي مرا تشويق به جبهه رفتن نموديد. بدانيد که دنيا مزرعه اي است براي آخرت و تا مي توانيد در اين دنيا در راه خدا قدم برداريد و براي خدا قدم برداريد و تا بتوانيد از آن بذري که در دنيا کاشته ايد ،در آخرت بهره برداري کنيد. اي مادر عزيز و مهربانم ! کفنم را بياوريد تا بپوشم که خون من از خون امام حسين (ع) و علي اصغر به خون خفته رنگين تر نيست . به جهان خواران شرق و غرب بگوئيد که اگر خانه و کاشانه ام را به آتش بکشيد، اگر گلوله هاي شما قلبم را سوراخ کند ، آرزوي يک کلمة ضعف و زبوني و آرزوي فروختن دينم را به گور خواهيد برد. به آنها بگوئيد که اگر پيکرم را زنده زنده پاره کنيد ،اگر پارة تنم را در آتش بسوزانيد ، اگر خاکسترم را به دريا بريزيد ، از دل امواج خروشان دريا صدايم را خواهيد شنيد که فرياد مي زنم : اسلام پيروز است کفر و منافق نابود است. اي پدر و مادر ! اين را بدانيد اين راهي را که انتخاب کردم ،آن راهي است که امام حسين (ع) ، قاسم ، ابوالفضل ، علي اکبر و کودک شش ماهة امام حسين در راه آن به شهادت رسيدند و اين راهي است که اولياي خدا از دين اسلام دفاع کردند و به سوي معشوقشان ـ که خداي تبارک و تعالي مي باشدـ رسيدند. چرا هنوز افرادي در شهرها و يا روستاها هستند که دل خانواده هاي شهدا را به جاي اينکه بيايند دلشان را گرم کنند ، ناراحتشان مي کنند و دلشان را سرد مي کنند ، ولي به شما مسلمانان مي گويم که جلوي همچنين افراد را بگيريد. 2 يا 3 ماه برايم نماز قضا بخوانيد و يک ماه برايم روزه بگيريد ، 20 روز هم عمداً در سال اول که روزه ام مي رسيد خوردم و آن هم کفاره اش را بدهيد و پدرجان! خودتان برويد در مدرسة «حاج فتحعلي بيک» بگوييد هر کس از من طلبکار بوده بدهي اش را بدهيد و آن کتابهايم را اگر که برادرانم يا خواهرانم خواستند که هيچ و اگر نخواستند وقف کتابخانة خورزان بکنيد. «والسلام محمد خراساني»