0

دیماج (Doymaj)

 
benhour
benhour
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : مرداد 1388 
تعداد پست ها : 1566
محل سکونت : خراسان رضوی

دیماج (Doymaj)

 

مواد اولیه

از ویکیپدیا: '''دیماج''' نوعی عصرانه سنتی قزوینی مخصوص فصول گرم است. این خوراکی از مخلوط نمودن تکه‌های نان ، پنیر، خیار، گردو، پیاز داغ، زرد چوبه درست می‌شود. نوع اصلی دیماج که متداول تر است از مخلوط تکه های خرد شده نان لواش قزوینی(خشک) و سبزی خرد شده پنیر کهنه گردو و پیاز داغ تهیه میشود. و طرز تهیه آن به شرح زیر میباشد: نان لواش قزوینی ماده اصلی این خوراکی میباشد (که به صورت خشک شده نگهداری میشود) را خرد کرده و سپس کمی به آن آب میپاشیم البته از نان لواش معمولی که خشک شده باشد نیز میتوان استفاده نمود.سبزی مورد استفاده در این خوراکی همان سبزی خوردن میباشد که بعد از خورد کردن آن را به همراه پیاز داغ و گردو و پنیر کهنه به نان اضافه میکنیم و تمام مواد را با هم مخلوط میکنیم. برای خوردن نیز میتوان از دو راه استفاده کرد: 1: لقمه کردن با دست 2: لقمه کردن بااستکان کمر باریک (مثل لقمه کردن پشمک یزدیها)



طرز تهیه:
ابتدا نان را به تکه کوچک خرد کنید.
سپس کمی آب در آن بریزید تا مرطوب شود.
پیاز را از قبل خرد کرده و تفت دهید. سپس به نان اضافه نمایید
سبزی خردن و گردو را خرد کرده، با هم مخلوط کنید. گردو را زیاد خرد نکنید طوری که هنگام سرو زیر دندان بیاید.
سپس تمام مواد را با هم مخلوط کنید
به این شکل .... روي مواد را با پارچه بپوشانيد و بگذاريد مواد  حدود 1- 2 ساعت استراحت كند
و به کمک دست آن را ورز دهید و به صورت گلوله بیضی شکل درآورید.
این عصرانه همراه با هندوانه در روزهای گرم تابستان واقعا عالی می شود.
 


راسخون مونس دلها

پنج شنبه 7 بهمن 1389  1:29 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها