0

کوکی کره بادام زمینی

 
benhour
benhour
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : مرداد 1388 
تعداد پست ها : 1566
محل سکونت : خراسان رضوی

کوکی کره بادام زمینی

 

مواد اولیه

آرد الک شده ..................... 5/1 پیمانه
نمک ............................... نصف قاشق چایخوری
بیکینگ پودر ..................... یک قاشق چایخوری
کره ................................ نصف پیمانه
کره بادام زمینی .............. نصف پیمانه
شکر ............................ نصف پیمانه
شکر سرخ .................... نصف پیمانه
وانیل ........................... نصف قاشق چایخوری
تخم مرغ ..................... 1 عدد



طرز تهیه:

آرد، نمک، بیکینگ پودر را با هم مخلوط و سپس الک کنید.
در ظرف دیگری کره، کره بادام زمینی، شکر و شکر سرخ را با هم مخلوط کنید.
و با همزن آنقدر بزنید تا پف کند.
سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.
ظرف آول ( محتوی آرد) را با ظرف دوم مخلوط و هم بزنید.
خمیر شما از نظر غلظت باید به حدی باشد که وقتی یک قاشق را به صورت عمودی در آن قرار می دهید ثابت بایستد. سپس خمیر را حدود نیم ساعت در یخچال بگذارید.
بعد از خنک شدن به کمک دست خمیر را به شکل گلوله درآورید و با چنگال آن را پهن کرده به آن شکل دهید. یک کاغذ روغنی درون سینی فر گذاشته کوکی ها را روی آن بچینید. سپس حدود 10 -12 دقیقه با دمای 375 درجه فارنهایت در فر که قبلا 5 دقیقه زودتر آن را گرم کرده اید بگذارید طوری که طلایی شود.
بگذارید سرد شود سپس آن را از روی کاغذ روغنی جدا کرده درون ظرف بچینید.
 



راسخون مونس دلها

پنج شنبه 7 بهمن 1389  1:20 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها