0

پخت غذا در مایکرویو موجب کاهش 60 درصدی انرژی مواد غذایی می شود

 
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9109
محل سکونت : رفسنجان

پخت غذا در مایکرویو موجب کاهش 60 درصدی انرژی مواد غذایی می شود

مرتضی صفوی افزود: با توجه به اینکه از انرژی مایکرویو خلاف پرتوهای یونیزه برای حرارت دادن مواد غذایی استفاده می شود، پخت غذا در این وسیله برقی موجب می شود امواج تولید شده یک میدان متناوب مغناطیسی ایجاد کنند، که تمام مواد مغذی را از بین می برد.
متخصص تغذیه یادآورشد: مولکول های غذا بخصوص مولکول های قطبی مثل آب، پروتین ها و چربی ها خودشان را با تغییرات سریع میدان متناوب الکتریکی همسو می کنند.
صفوی توضیح داد:امواج مایکرویو به دلیل دارا بودن فرکانس بالا قادر به شکستن پیوندهای شیمیایی و آسیب رسانی مولکول های مواد غذایی هستند.
وی یادآورشد: به افراد توصیه می شود از مایکرویو فقط برای گرم کردن غذا و نان استفاده شود و هرگز در این وسیله برقی غذایی پخت نشود.
پزشک متخصص تغذیه همچنین گفت: هنگام روش بودن این وسیله برقی ضروری است که یک متر از آن فاصله گرفته شود تا امواج درونی آن که بوسیله اشعه کار می کند به بدن آسیب وارد نکند.

پنج شنبه 7 بهمن 1389  11:09 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها