0

خورش کدو و گردو دامغانی

 
hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1387 
تعداد پست ها : 58933
محل سکونت : اصفهان

خورش کدو و گردو دامغانی

خورش کدو و گردو دامغانی


مواد لازم :
گردو   300 گرم
گوشت مغز ران گوسفند   500 گرم
پیاز   1 عدد ( یا 2 قاشق پیاز داغ )
زردچوبه درصورت تمایل  1 قاشق چایخوری
کدو حلوایی   500 گرم پوست کنده
روغن کنولا   5 قاشق غذاخوری
رب انار   1 لیوان
شکر   1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل   به میزان لازم
زعفران دم کرده   1 قاشق چایخوری
 

khoresh-kedoo-gerdoo

طرز تهیه :
مغز گردو را تمیز کرده و خیلی ریز چرخ کنید . گوشت را همراه باپیاز داغ کمی تفت داده و مغز گردو را اضافه کرده تفت دهید . مقداری زردچوبه و آب اضافه کرده بگذارید تا گوشت بپزد و گردو به روغن بیفتد . برای بهتر روغن افتادن گردو هر نیم ساعت 1 قاشق غذاخوری آب سرد به خورش اضافه کنید .
کدوها را به قطعات 5 در 5 سانتی متر برش دهید یا قالب بزنید و همراه با کمی روغن سرخ کنید . وقتی که گوشت پخته شد رب انار را در کمی آب حل کنید و همراه با شکر ، نمک ، فلفل و زعفران در خورش بریزید تا مزه ها کاملا با هم ترکیب شوند .
در این مرحله کدوهای سرخ شده را اضافه کرده تا کدوها بپزد . بنا به ذائقه ی خود نسبت ترشی و شیرینی آن را تنظیم کنید . خورش را همراه پلو سرو کنید . این غذا مخصوص شهر دامغان است .

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

چهارشنبه 6 بهمن 1389  5:33 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها