0

خورش بزقرمه کرمانی

 
hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1387 
تعداد پست ها : 58933
محل سکونت : اصفهان

خورش بزقرمه کرمانی

خورش بزقرمه کرمانی

این غذا یکی از غذاهای محلی کرمان است که به دلیل دارا بودن نخود، کشک و گوشت سرشار از پروتئین است...

خورش بزقرمه کرمانی

انرژی کل:  3000 کالری

 
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

کشک ساییده                                                3 پیمانه

گوشت سر دست و ماهیچه پرچربی بزغاله                      1 کیلو

نخود نیم کوب                                                 2 پیمانه

سیر کوبیده                                                     1 بوته

سیر داغ                                                 به میزان لازم

زعفران حل شده                                      1 قاشق غذاخوری

پیاز ساطوری                                                    5 عدد

نمک، فلفل و زردچوبه                                      به میزان لازم

روغن                                                     به میزان لازم

 

طرز تهیه:
* گوشت، پیاز، سیر کوبیده و نخود را با دو لیتر آب روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.

* سپس حرارت را ملایم کنید.

* پس از دو ساعت، کشک را به همراه زردچوبه و کمی نمک و فلفل به مخلوط فوق اضافه نمایید.

* در دیگ را نیمه باز بگذارید و شعله را بسیار کم کنید تا غذا کم کم جوش بزند و آب آن لعاب دار و غلیظ شود.

* در پایان بزقرمه را در ظرف کشیده و روی آن را با سیر داغ و محلول زعفران تزئین نمایید.

چند نکته:
* بزقرمه را هم می توانید با نان بخورید و هم به صورت خورش در کنار برنج میل کنید.

* شما به جای گوشت بزغاله، می توانید از گوشت های قرمز دیگر نیز استفاده کنید.

* گوشت بزغاله بر خلاف گوشت بز، بسیار لطیف و خوشمزه است. لذا در تهیه این غذا از گوشت بزغاله استفاده می شود و بزقرمه یعنی قرمه ی بزغاله.

منبع: ماهنامه دنیای تغذیه

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

چهارشنبه 6 بهمن 1389  5:12 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها