0

طرز تهیه خورش کرفس

 
hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1387 
تعداد پست ها : 58933
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیه خورش کرفس

حال که در قسمت مقالات سلامت به فوائد کرفس پی بردید می توانید به سادگی کرفس را در سبزی خرد کن آکاالکتریک به میزان لازم خرد نموده و با کرفس های خردشده یه غذای لذیذ برای خانواده طبخ نمایید .
دستور طبخ خورش کرفس

روغن مایع= 100 گرم
پیاز= یک عدد (150 گرم(
گوشت گوسفند= 350 گرم

زردچوبه= 1 قاشق چایخوری
فلفل= 2/1 قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی= 1 قاشق چایخوری
چاشنی خورشت مگی= یک بسته
آب= یک لیتر
کرفس پاک کرده= 450 گرم
سبزی (نعناع، جعفری و برگ کرفس)=150 گرم
نمک= 1 قاشق چایخوری
آبغوره= 2/1 پیمانه (70 میلی لیتر (
طرز تهیه:

1روغن را حرارت داده و پیاز ریز خرد شده را در روغن تفت دهید تا طلایی شود. 2 گوشت را به قطعات متوسط برش داده و با پیاز 5 دقیقه تف دهید. زردچوبه، فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. چاشنی خورشت مگی را اضافه کنید. آب را افزوده و 2-1 ساعت حرارت دهید. کرفس را شسته و به قطعات بزرگ برش دهید. سبزی را شسته، آبکش کرده و به قطعات بسیار ریز خرد کنید. کرفس و سبزی را در روغن 6-5 دقیقه تفت دهید و به بقیه مواد اضافه کنید. خورشت را بچشید و در صورت نیاز نمک اضافه کنید. آبغوره را اضافه کنید. اجازه دهید خورشت بجوشد تا به خوبی جا بیافتد.

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

چهارشنبه 6 بهمن 1389  4:21 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها