0

پایان زندگی آجر و بلوک

 
danadana
danadana
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 10
محل سکونت : تهران

پایان زندگی آجر و بلوک


با دستور وزیر مسکن و شهرسازی استفاده از آجر و بلوک در ساختمان سازی حذف می‌شود. در همین حال، مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن از جایگزینی انواع بتن سبک با مواد اولیه متفاوت به جای آنها خبر داد.
به گزارش دانانیوز، سرانجام پس از کشمکشهای فراوان میان تولیدکنندگان مصالح ساختمانی انرژی بر و وزارت مسکن وشهرسازی، علی نیکزاد در تازه ترین صحبتهای خود اعلام کرده است که تولیدکنندگان چنین مصالحی که تا پیش از اجرای هدفمندی یارانه ها از انرژی ارزان قیمت برای تولید مصالح سنتی استفاده می کردند، هم اکنون باید در رفتار تولیدی خود و میزان استفاده از انرژی تجدید نظر کنند.

وی گفته است: به مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن ماموریت داده شده است تا مصالح سبک که با صرف انرژی کمتر تولید می شوند را جایگزین مصالح سنتی و انرژی بر کنند.

این اولتیماتوم که به تولیدکنندگان مصالح ساختمانی پرمصرف داده شده است، در نهایت منجر به حذف مصالح سنتی از ساخت وساز می شود و تولیدکنندگان این نوع مصالح را ملزم می کند که به تولید مصالح  نوین روی بیاورند.

مصرف 3 برابری انرژِی تولیدکنندگان آجر ایران نسبت به دنیا ... ادامه مطلب

چهارشنبه 6 بهمن 1389  3:29 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها