0

نان عصرانه كامل

 
rozzar
rozzar
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 1327
محل سکونت : سمنان

نان عصرانه كامل

 

مواد اولیه :

    * تخم‌مرغ دو عدد
    * شكر دو قاشق سوپخوري
    * مايه خمير فوري يك قاشق چايخوري
    * روغن مايع چهار قاشق سوپخوري
    * بيكينگ‌پودر دو قاشق مرباخوري
    * ماست غليظ يك پيمانه
    * آرد گندم چهار پيمانه
    * آب ولرم 1/4پيمانه



 

مواد لازم روي نان: 

مارمالاد بلوبري يا آلبالو   يك پيمانه
پنير خامه‌اي   100 گرم
شكر    يك قاشق سوپخوري
كشمش    1/4پيمانه
قيسي   300 گرم
تخم‌مرغ   يك عدد
زرده تخم‌مرغ   يك عدد

طرزتهيه: 

مايه خمير را در ظرف بلوري ريخته و يك قاشق مرباخوري شكر و  پيمانه آب ولرم به آن اضافه كنيد و در ظرف را بگذاريد و در جاي گرم قرار دهيد تا روي مايه خمير حباب بزند. سپس تخم مرغ، شكر وروغن را با هم مخلوط كنيد. بيكينگ پودر را درماست حل كرده و با مايه تخم‌مرغ مخلوط نماييد. مايه خمير را اضافه نموده و پس از آن آرد را به تدريج به مايه بيفزاييد تا خميري حاصل شود كه به دست نچسبد. روي خمير را بپوشانيد و بگذاريد به مدت يك الي دو ساعت بماند تا حجم آن دو برابر شود.

فر را با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد روشن كرده و سيني فر را چرب كنيد. روي سطح صافي را آرد بپاشيد و به كمك وردنه مقداري از خمير را به صورت بيضي باز كنيد. خمير را به سيني فر منتقل كرده يك عدد تخم‌مرغ را با چنگال زده، با برس روي خمير باز شده بماليد. از خمير باقي مانده رول درست كنيد و دايره‌اي در مركز و باقي را روي محيط بيضي قرار دهيد. در كاسه‌اي شكر، پنير خامه‌اي وكشمش را مخلوط كرده آن رادر مركز دايره پهن كنيد حالا يك طرف نان را قيسي بچينيد و طرف ديگر را با مارمالاد بپوشانيد. از خمير باقي مانده برگ و گل درست كرده و روي سطح نان بچينيد و روي قسمت‌هاي خميري زرده تخم‌مرغ بماليد. نان را به مدت 20 تا 30 دقيقه در فر قرار دهيد.

سه شنبه 5 بهمن 1389  3:37 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها