0

سوهان پسته اي

 
rozzar
rozzar
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 1327
محل سکونت : سمنان

سوهان پسته اي

 

مواد لازم :

_ شكر نصف ليوان

_ پسته خرد شده به ميزان لازم



 

طرز تهيه :

ابتدا كف سيني را جرب كنيد و سپس شكر را روي شعله بگذاريد وقتي شروع به ذوب شدن كرد زير ظرف شعله پخش كن بگذاريد و حرارت را كم كنيددر غير اين صورت شكر ذوب شده (كارامل ) سريع ميسوزد مغز پسته خرد شده را اضافه كنيد در حدي كه اطراف پسته ها به كارامل آغشته شود بعد در حاليكه هنوز شعله روشن است خيلي سريع بوسيله قاشق گلوله هايي برداشته و در سيني جرب شده بگذاريد وقتي كه شيريني ها سرد شد در ظرف شيريني خوري بگذاريد و شيريني را نوش جان كنيد .

هر جه قدر ميزان پسته در مقايسه با كارامل بيشتر باشد شيريني ها ترد تر و خوشمزه تر ميشود

ميزان پسته اي كه اضافه كردیم تقريباً يك ليوان است ولي اين ميزان ميتواند متفاوت باشد و مقدار كمتر از اين هم ميتوان استفاده كرد و يك بشقاب كوچك سوهان پسته اي از اين مقدار تهيه ميشود. اگر قصد داريد مقدار زيادتري از اين سوهان را تهيه كنيد بهتر است كه در دو و يا سه نوبت وبا مقدار كم اين كار را انجام دهيد چون با مقدار بيشتر براي گذاشتن شيريني در سيني فرصت كافي نخواهيد داشت و ممكن است كارامل بسوزد .هرچه رنگ كارامل قهو هاي تر شود شكننده تر و خوشمزه تر خواهد بود ولي هر چه رنگ اين سوهان روشنتر باشد كمي زير دندان سفتر ميباشد

اين شيريني بدون فر تهيه ميشود و بسيار آسان و خوشمزه است


 

سه شنبه 5 بهمن 1389  3:25 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها