0

کیک انجیر1

 
rozzar
rozzar
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 1327
محل سکونت : سمنان

کیک انجیر1

 

مواد لاز م :

مواد لازم برای کیک :

انجیر ۱۲ عدد
گردو خرد شده ۱ لیوان
پودر شکر ۱ لیوان سر خالی
تخم مرغ ۳ عدد
ارد ۱ لیوان
پکینگ پودر ۱ ق غ

مواد لازم برای خیس کردن:

اب ۱ لیوان
شکر ۲ ق غ
نسکافه ۱ ق غ

مواد لازم برای کرم روی کیک :

شیر ۵/۲ لیوان
نشاسته ۱ ق غ ارد ۱ ق غ
شکر ۱ فنجان
کره ۵۰ گرم
بعد اینکه پخت کرم شانتی ۱ بسته



 

طرز تهیه :

ابتدا كيكشو حاضر ميكنيم .
شكر و تخم مرغ را با همزن 1 - 2 دقيقه ميزنيم بعد ارد و پكينگ پودر را 3 بار با هم الك كرده و كم كم اضافه ميكنيم . و هم ميزنيم .
گردو و انجير را هم اضافه كرده و اينبار با قاشق چوبي هم ميزنيم .
ظرف پيركس را چرب كرده مواد كيك را توش ميريزيم و در فر از قبل گرم شده با در جه حرارت ۱۶۰ درجه تا زمانيكه روش طلايي بشه ميپزيم .
در اين بين اب - شكر و نسكافه را با هم مخلوط كرده و كنار ميزاريم .
كيك كه اماده شد از فر درمياريم و صبر ميكنيم تا كمي سرد بشه سرد كه شد با قاشق كم كم از مخلوط اب و شكر و نسكافه روش ميريزيم .
براي تهيه كرم هم تمام مواد به جز كره و كرم شانتي را با هم مخلوط كرده وروي حرارت ميزاريم وتا زمانيكه به جوش بياد مرتب هم ميزنيم .
وقتي جوشيد و به غلظت مورد نياز رسيد از روي حرارت برداشته و كره و پودر كرم شانتي رو روش ميريزيم .و كاملا با همزن هم ميزنيم . بعد اينكه كمي كرم سرد شد روي كيك ريخته و كيك را به مدت ۳- ۴ ساعت در يخچال نگهداري ميكنيم
حتي اگه واسه فرداش بمونه مزه كيك بهتر ميشه .

سه شنبه 5 بهمن 1389  3:12 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها