0

باقلوای چین دار

 
rozzar
rozzar
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 1327
محل سکونت : سمنان

باقلوای چین دار

 


 

مواد لازم :

شیر ۱ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
سرکه ۲ ق غ
نمک نوک انگشت
اب ۱ فنجان
ارد به اندازه کافی تا خمیری نرمتر از لاله گوش بدست بیاریم .

مواد دیگه مورد نیاز :

نشاسته برای باز کردن خمیر
روغن مایع ۱ لیوان
کره ۲۰۰ گرم
گردو خرد شده

مواد شربت :

شکر ۱ کیلو
اب ۱ لیتر
نصف لیمو
بای باز کردن خمیر به این وردنه نیاز دارین تا راحت کار کنین

 



 

 طرز تهيه :

تمام مواد خمير را با هم مخلوط ميكنيم و ارد را كم كم علاوه ميكنيم تا خمير نرمي بدست بياريم
زياد ارد نريزين سعي كنين خميرتون نرم باشه ولي بدست نچسبه چسبندگي اضافه شو با ورز
 دادن از بين ببرين .از خمير به اندازه يك گردو برداسته توي سيني يا ميز ميچينيم و بعد روشون
و با يك دستمال تميز ميپوشونيم و حداقل ۱ ساعت بهش استراحت ميديم تا اينجوري بمونه .
بعد روي ميز كار مخلوطي از نشاسته و ارد پاشيده و يكي از خمير ها رو برداشته تا جايي
 كه امكان داره نازك بازش ميكنيم . عكس شماره ۱ .بعد روي خميرگردو خرد شده میریزیم
 عکس شماره ۲و خمير رو دور وردنه رول ميكنيم عکس شماره ۳ و كمي از كناره ها فشار
 ميديم تا از هر دو طرف تا خمير ما چين بخوره .

بعد وردنه رو از توی خمیر بیرون میاریم دقت  میکنیم تا چین هاش به هم نخوره عکس شماره ۵
بعد خمیر رو و به ضخامت ۳ انگشت با چاقوي تيز برش ميزنيم .

با دقت تو سيني ميچينيم تا چينهاش باز نشه .سيني رو پر ميكنيم .

روغن مايع رو داغ ميكنيم و كره رو ذوب كرده از صافي رد ميكنيم و روي روغن مايع ميريزيم و
با كمك يك قاشق ميريزيم روي باقلوا .سعي ميكنيم روغن به همه جاش برسه .
ميزاريم تو فر از قبل گرم شده با ۲۰۰ درجه تا روش كاملا طلايي بشه.

شربت : ابو شكر رو ميزايرم روي حرارت تا بجوشه و غليظ بشه وقتي غليظ شد اب نصف ليمو
رو ميريزيم ميزاريم تا ۵ دقيقه ديگه بجوشه بعد كه ولرم شد ميريزم روي باقلواي كاملا سرد شده
ميزاريم يك شب بمونه و فرداش با پودر پسته تزيين ميكنيم و سرو مينماييم .

 

سه شنبه 5 بهمن 1389  3:02 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها