چگونه تخم مرغ سالم را تشخیص دهیم ؟
|
چگونه تخم مرغ سالم را تشخیص دهیم ؟
|
ابتدا قدری محلول آب و نمک درست کنید. (یک لیتر آب در ۱۲۰ گرم نمک) . سپس تخم مرغها را در این محلول قرار دهید. تخم مرغ خیلی تازه و سالم در ته ظرف بصورت عمودی می ایستد، اما اما تخم مرغ سالم ولی کمی کهنه در قسمتهای میانی آب معلق می ماند و تخم مرغهایی که در سطح آب بصورت افقی قرار می گیرند فاسد هستند
▪ در موقع تکان دادن لق نزند.
▪ بعد از شکستن، زرده آن با سفیده مخلوط نباشد.
▪ در مقابل نور، زرد و شفاف باشد.
▪ بهتر است تخم مرغ های شکسته یا ترک دار را دور بریزید.
▪ در معاینه با آب سرد تخم مرغ به ته ظرف سقوط می کند.
▪ سفیده تخم مرغ سالم بعد از ریختن به سختی از پوست جدا می شود.
▪ تخم مرغ سالم بو و مزه مطبوع دارد.
▪ زرده و سفیده تخم مرغ در موقع شکستن در ظرف کاملا از هم جدا هستند.
▪ نیمروی آن، گرد و برجسته و کوچک است.
▪ مبتلایان به ناراحتی کیسه صفرا از خوردن تخم مرغ پرهیز کنند.
اشخاص سالخورده به علت کلسترول زیاد در تخم مرغ مصرف را به حداقل برسانند.
▪ هیچگاه در یک وعده غذایی تخم مرغ و ماهی را با هم نخورید. |
| |
| |
دوشنبه 4 بهمن 1389 11:17 PM
تشکرات از این پست