0

توصیه‌های لازم در مورد فرآورده‌های شیری

 
abbas88
abbas88
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 329
محل سکونت : همدان

توصیه‌های لازم در مورد فرآورده‌های شیری

توصیه‌های لازم در مورد فرآورده‌های شیری
توصیه‌های لازم در مورد فرآورده‌های شیری▪ از مصرف خامه غیر پاستوریزه خودداری نمایید .
▪ از مصرف کره غیر پاستوریزه بصورت مستقیم خودداری کنید .
▪ از مصرف هر گونه بستنی با رنگ مصنوعی باید خودداری کرد .
▪ بستنی رنگی باید از میوه و یا شربت آن و یا کاکائو و رنگ طبیعی تهیه شود .
ـ نکته : کره بسته بندی شده پاستوریزه تنها به مدت یک هفته در داخل یخچال قابل نگهداری است برای مدت بیشتر باید داخل فریزر نگهداری شود .
ـ نکته : کره غیرپاستوریزه و فله را می توان به عنوان کره آشپزخانه مصرف نمود .
ـ نکته : بستنی های سنتی هم باید از شیر پاستوریزه تهیه شوند .
● توصیه های لازم در مورد شیر پاستوریزه :
▪ شیر پاستوریزه را باید حتماً در یخچال بین ۰ تا ۴ درجه سانتی گراد به مدت حداکثر ۴۸ ساعت نگهداری نمود .
▪ از نگهداری شیر پاستوریزه در خارج از یخجال خودداری شود .
▪ بعد از مصرف شیر پاستوریزه شیشه خالی را با آب شستشو دهید .
▪ از انداختن درب آلومینیومی ویا سایر اشیاء به داخل شیشه های شیر پاستوریزه خودداری نمایید .
▪ چنانچه شیرپاستوریزه بیش از ۴۸ ساعت در یخچال باقی بماند و علایم فساد و بریدگی در آن مشاهده نشود قبل از مصرف آن راحداقل به مدت ۱ دقیقه بجوشانید .
 
مرکز بهداشت و درمان کیش
 
دوشنبه 4 بهمن 1389  4:36 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها