محمد حسين حيدري
اسمش را مالك بگذاري يا ملت تاثيري در برش شمشير اراده و غرش صداي پيل افكنش ندارد. شمشير اراده مالك را
اين روزها همه جا مي توان ديد. پريروز ديپلماسي فعالش در نيويورك چيز غلام سياه نظام سرمايه داري (اوباما) را در آورد، ديروز قلك فتنه گران را شكست و بانك ملي فتنه را به نفع ملت مصادره كرد و امروز در عمق استراتژيك جمهوري اسلامي مشغول پاره كردن بيوت عنكبوتهاست.
امام كجايي؟ انقلاب كه به جاي خود، ما 9 دي را هم صادر كرديم. امروز همه كشورهاي اسلامي به سلاح ممنوعه 9 دي مجهزند. امام پايه باشي و ما را دعا كني 9 دي را صادر مي كنيم حتي به قلب تل آ ويو! آژانس بين المللي انرژي اتمي ديگر دمده شده و به درد همان جهان پس از جنگ سرد مي خورد. حتي اوباما هم اين را مي فهمد! آمريكا مي خواهد با تاسيس آژانس بين المللي 9 دي مانع بسط و گسترش سلاحهاي آمريكا براندازشود. بر خلاف نظر فرزند ملت من معتقدم شعار تغيير غلام سياه نظام سرمايه داري (اوباما) دروغ نبود! او مي خواهد آژانس انرژي اتمي را به آژانس ممانعت از گسترش 9 دي تغيير كاربري بدهد. آژانس اما از نظر ما فقط شيشه اي اش خوب است، شفاف و زلال و امروز مردي از تبار حاج كاظم انگار كه به يك سفر استاني رفته است. لبنان كشور رودخانه ليتاني نيست. خيابان امام خميني (ره) بيروت معروف ترين مكان لبنان است و صحنه فستيوال 9 دي. با اين وجود حتي سكولار هاي لبنان هم به احترام سفر دكتر ما كركره رودخانه ليتاني را پايين كشيده اند. ما انقلاب را صادر كرديم حتي به قلب رودخانه ليتاني! حرفي هست؟
اوضاع همه كشورهاي اسلامي همين است. من باور دارم اگر حكام مفت خور و بشكه سعودي مانع نمي شدند استقبال مردم عربستان از مالك دست كمي از لبنان نمي داشت. اگر عمال شوم و نامبارك آمريكا سد سبيل نمي كردند، ملت مصر قدرداني از يوسف را به جهانيان مي آموخت، اگر...
مالك ما اين روزها بيش از هميشه بوي ماه و ماه ما اين روزها بيش از هميشه بوي خورشيد ميدهد. ماه بناست به قم برود. قم نقطه عزيمت هر حركت انقلابي است. اين را حتي اوباما هم مي فهمد! يك بار از قم اراده كرديم، خاورميانه و جغرافياي قلوب مسلمين تسخير شد اما اين بار انقلاب اسلامي از سر همت و كار مضاعف به كمتر از فتح سنگرهاي كليدي جهان راضي نيست. 9 دي آفريني لبناني ها به افتخار احمدي نژاد مبشر غوغاي قمي هاست در غدير قم. انقلاب اسلامي در يك حركت پيچيده با به كارگيري توان لجستيكي خود ميليونها نفر را از ايران به لبنان و طي روزهاي آينده ازلبنان و ساير بلاد اسلامي به قم منتقل خواهد كرد. اشتباه نكنيد بهبهاني اگرچه دوست داشتني است اما وزيرراه جمهوري اسلامي است. شهداي راه و ترابري و مهندسي جهادكشاورزي وزراي راه انقلاب اسلامياند. اين را حتي اوباما هم نمي فهمد!
منبع : پایگاه اطلاع رسانی رجا نیوز