0

ليبرمن دوباره بر حل بلندمدت منازعه فلسطين-اسرائيل تاكيد كرد

 
ayoub12
ayoub12
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 18320
محل سکونت : خوزستان

ليبرمن دوباره بر حل بلندمدت منازعه فلسطين-اسرائيل تاكيد كرد

  آويگدور ليبرمن كه پيش از اين، حل منازعه فلسطين-اسرائيل را بلند مدت دانسته و براي آن 10 سال وقت اعلام كرده بود، مدعي شد كه راهكار در حل مرحله‌اي و بلندمدت است. 

وزير خارجه رژيم صهيونيستي اين سخنان را در واكنش به اقدام شبكه خبري الجزيره قطر اعلام كرد كه اسنادي از مذاكرات فلسطين-اسرائيل را منتشر و تصريح كرد كه اين اسناد نشان‌دهنده عقب‌نشيني كامل طرف فلسطيني از حصول حق مردم فلسطين است. 

اسناد محرمانه‌اي كه الجزيره مدعي است به آن دسترسي پيدا كرده است، فاش كرد كه تشكيلات خودگردان فلسطين در خيانتي آشكار به ملت فلسطين، باقي‌ماندن شهرك‌هاي صهيونيستي در قدس شرقي را نه تنها رد نكرده است بلكه آن را منفعتي مشترك ميان اسرائيل و تشكيلات خودگردان دانسته است. 

آويگدور ليبرمن در ادامه ادعاي خود گفت: همه مي‌دانند كه راهكار مسئله، مي‌تواند از طريق توافق مرحله‌اي براي مدت زمان طولاني به دست بيايد. 

10750403264581828474.jpg

دوشنبه 4 بهمن 1389  3:31 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها