توزيع مهرهاي بمبگذاري شده در بين زائران حسيني توسط «موساد»
گروه بين الملل / حوزه خبرنگاران خارجي
89/11/04 - 12:34
شماره:8911040259
افسر اداره پليس كربلا در گفتوگو با فارس فاش كرد:
توزيع مهرهاي بمبگذاري شده در بين زائران حسيني توسط «موساد»
خبرگزاري فارس:افسر اداره پليس كربلا از توزيع مهرهاي بمب گذاري شده در بين زائران حسيني در شهر كربلاي معلي خبر داد.
سرهنگ "احمد زاويتي " افسر اداره پليس كربلا در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري فارس اعلام كرد: چندي پيش اداره پليس استان كربلا در يك عمليات اطلاعاتي و نظامي سه عضو گروههاي تكفيري را دستگير كردند كه مقادير زيادي مهر بمب گذاري شده همراه خود حمل ميكردند.
زاويتي با اشاره به اينكه هدف گروههاي تكفيري از حمل اين مهرها، توزيع آن در بين زائران حسيني بوده است ، تصريح كرد: پس از بررسيهاي فراوان مشخص شد در داخل اين مهرها به طور كاملا حرفهاي بمبهاي كوچك، با كارايي بالا جاسازي شده است كه به محض سجده كردن نمازگذار و گذاشتن پيشاني خود بر روي مهر ، بمب جاسازي شده منفجر ميشد.
افسر اداره پليس كربلا ، ساخت و جاسازي چنين بمبهاي پيشرفتهاي را ، خارج از توانايي گروههاي تكفيري دانست و گفت: گروههاي تروريستي قطعا دانش ساخت چنين بمبهاي را ندارند و به احتمال فراوان دستگاهاي جاسوسي مانند موساد آنها را در ساخت اين بمبها همكاري كردهاند.
دوشنبه 4 بهمن 1389 2:07 PM
تشکرات از این پست