0

اجبار مرد به شركت در آزمون روزانه همسرش

ayoub12
ayoub12
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 18320

اجبار مرد به شركت در آزمون روزانه همسرش

مردي با مراجعه به دادگاه خانواده شهيد محلاتي دادخواست جدايي خود را به قاضي يكي از شعب ارائه كرد. 

اين مرد در مقابل قاضي شعبه 235 اين مجتمع قضايي خانواده با بيان اينكه ديگر نمي‌خواهم در كنار همسرم زندگي كنم، گفت: همسرم بسيار بدخلق است و به دليل هر چيز كوچكي از من ايراد مي‌گيرد و من بايد هميشه پاسخگوي سؤالات او باشم. 

وي با بيان اينكه از سؤالات همسرم خسته شده‌ام و بايد با جدايي از اين وضعيت رها شوم، ادامه داد: همسرم اصلاً مرا درك نمي‌كند و بسيار خودخواه است. 

مرد بار ديگر در برابر قاضي اين پرونده با اشاره به اينكه يك فرزند 4 ساله دارم و نمي‌خواهم او هم مانند من در آينده از سؤالات مادرش خسته و كلافه شود، افزود: جدايي بهترين راه‌حل براي نجات من و فرزندم از اين زندگي است. 

زن در دادگاه حاضر شد و با بيان اينكه من از روي نگراني احوال شوهرم را مي‌پرسم و دوست دارم بدانم كه او در طي روز چه كارهايي انجام داده است، گفت: تحمل شوهرم بسيار كم است و فكر مي‌كند كه من از روي لجبازي اين‌گونه رفتار مي‌كنم؛ در حقيقت او اشتباه مي‌كند و دچار سوءتفاهم شده است؛ هرگاه كه از او سؤالي مي‌‌پرسم، او جواب نمي‌دهد و حرف را عوض مي‌كند؛ گويي كه اين كار را دوست ندارد. 

وي با اشاره به اينكه من از شوهرم جدا نمي‌شوم، ادامه داد: حاضرم طوري رفتار كنم كه شوهرم مي‌خواهد و شكايتي در اين خصوص نداشته باشم. 

قاضي اين پرونده بعد از شنيدن اظهارات طرفين حكمي صادر نكرد و زن و مرد را به مدارا دعوت كرد و از آنها خواست صبر و تحمل خود را در زندگي مشترك بالا ببرند.

10750403264581828474.jpg

دوشنبه 4 بهمن 1389  1:13 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها