0

اسناد نقش گروهك منافقين در سركوب انقلاب شيعيان عراق

 
ayoub12
ayoub12
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 18320
محل سکونت : خوزستان

اسناد نقش گروهك منافقين در سركوب انقلاب شيعيان عراق

  روزنامه عراقي "الصباح " از اقدام گروهك تروريستي منافقين خلق در دادن كارتهاي هويت به تروريستها در عراق خبر داد و نوشت كه "عدي الخدران " يكي از مقامات امنيتي ارشد عراقي در اين‌باره تاكيد كرده است: اسناد، مدارك و فيلمهاي ويديوئي در دست است كه ثابت مي‌كند رهبران پايگاه اشرف در پاكسازي شخصيتهاي ملي عراق نقش داشته‌اند و در سركوب انتفاضه شعبانيه شيعيان عراق در سال 1991 ميلادي عليه رژيم صدام دخيل بوده‌اند. 

* نقش منافقين در سركوب شيعيان و ترور شخصيتهاي ملي عراق 

وي در گفت‌وگوي اختصاصي با "الصباح " گفت: اسناد و مداركي در دست است كه نشان مي‌دهد عناصر منافقين در پايگاه اشرف در ترور شخصيتهاي ملي عراق، از جمله "محمد هادي " و برادرش "حسن عبدالهادي "، "علي وحيد " و 5 تن ديگر از اهالي شهر "خالص " در سال 2004 ميلادي نقش داشته‌اند. 
اين مقام امنيتي عراقي تصريح كرد: برخي نوارهاي ويديوئي وجود دارد كه شامل اعترافهاي تعدادي از منافقين است كه نشان مي‌دهد آنها در سركوب انتفاضه شعبانيه در مناطق شمالي و جنوبي عراق عليه رژيم صدام با اين رژيم همكاري كرده‌اند و حتي تعدادي از شهروندان عراق را دستگير كرده و بارها به شيوه‌هاي مختلف آنها را شكنجه كرده‌اند. 

* منافقين براي تروريستهاي القاعده كارت شناسايي صادر مي‌كنند 

خدران تاكيد كرد: ما به برخي اسناد رسمي دست يافته‌ايم كه تاكيد مي‌كند عناصر گروهك منافقين حاضر در پايگاه اشرف براي تعداد زيادي از تروريستهاي القاعده در سالهاي اخير كارت شناسايي و هويت صادر مي‌كرده‌اند تا پس از انجام حملات تروريستي وارد اردوگاه اشرف شده و مخفي شوند. اكثر اين ترويستها به گروهك موسوم به "دولت اسلامي عراق " و "القاعده " وابسته بوده‌اند و اين امر طي سالهاي اخير كه وضعيت امنيتي عراق از ثبات زيادي برخوردار نبوده است، مشهودتر است. 


* دادخواستهاي قضايي مردم عراق عليه پايگاه اشرف 

از ديگر سو، "عبدالحسين الشمري " رئيس پليس استان "ديالي " گفت: يكي از اعضاي مجاهدين خلق (گروهك منافقين) از پايگاه اشرف گريخته است و پس از فرار از شكنجه‌هاي اين پايگاه خود را به نيروهاي امنيتي عراق تسليم كرده است. 
وي افزود: تعداد كل كساني كه از اين اردوگاه خود را به نيروهاي امنيتي عراق معرفي كرده‌اند، 28 نفر است. ضمن اينكه شمار دادخواستهاي ارائه شده از سوي مردم عراق عليه اعضاي اين گروهك به 24 فقره مي‌رسد. اين دعاوي شامل دست داشتن منافقين در حملات تروريستي، ترورهاي هدفمند شخصيتهاي ملي و تصاحب گسترده زمين هاي كشاورزي مي‌شود. 

* معرفي پايگاه اشرف 

پايگاه اشرف در سال 1365 پس از خروج "مسعود رجوي " رهبر گروهك منافقين از پاريس و پناهنده شدن به دامان رژيم بعث عراق با همكاري ارتش عراق در محلي به نام پادگان "خالص " ايجاد گرديد. 
زمين اين پادگان توسط رژيم صدام از مالكي خصوصي مصادره گرديده بود كه اخيرا با گذشت نزديك به 22 سال اسناد و مداركش را به دادگاه كنوني عراق آورده است و مدعي ملكش شده است و دادگاه نيز حق را به وي داده است. 
اين پادگان پيش از آن يك پادگان نسبتا متروكه ارتش عراق بود كه به دستور صدام اين زمين 24هزار مترمربعي كه در 20 كيلومتري شمال شهر خالص استان دياله عراق و 100 كيلومتري شمال شرقي بغداد و نيز 80 كيلومتري مرز ايران در استان كرمانشاه قرار دارد به رجوي اهدا شد. 
رجوي به سرعت كادرهاي مركزي خود را از فرانسه به عراق آورد و به عضوگيري جديد پرداخت و حتي به ميان اسيران ايراني مي رفت و آنها را براي حضور در گروهك خود ترغيب مي‌كرد. 
وجه تسميه اين پادگان نيز مربوط به اشرف رجوي همسر اول مسعود و از سران اين گروه است كه در حمله سپاه به ستاد مركزي مجاهدين در زعفرانيه تهران در 19 بهمن 1360 كشته شد. 
اين پادگان در سالهاي بعد از اشغال عراق تبديل به يك معضل لاينحل براي دولت عراق و اشغالگران شده است. 
از مجموع 3800 نفر شمارش شده در مه 2003 فقط 2000 نفر در پادگان باقي مانده‌اند.عده اي عفو شدند و به ايران بازگشتند و عده‌اي به اروپا رفتند. بقيه نيز در تركيه و اردن سرگردانند. 
در سال 2003 ارتش آمريكا مجاهدين را خلع سلاح كرد و در سال 2008 نيز حفاظت از پادگان از آمريكا به نيروهاي عراقي تفويض شد. 

10750403264581828474.jpg

یک شنبه 3 بهمن 1389  9:16 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها