0

راگوی کرفس

 
alimoradis
alimoradis
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آذر 1389 
تعداد پست ها : 7040
محل سکونت : آذربايجان غربي

راگوی کرفس

راگوی کرفس

راگوی کرفس

مواد لازم:

کرفس                                     300 گرم

کره                                          50 گرم

آرد                                           1 قاشق سوپ خوری

استاک گوشت                         1 لیتر

نمک، فلفل و ادویه کاری          مقداری

آب لیمو                                   2 قاشق سوپ خوری

 

روش تهیه:

سرخ کردن کرفس

کرفس را بشویید، خرد کنید و با مقداری روغن، سرخ نمایید.

کره را در تابه بریزید و آرد را به آن بیفزایید. سپس حرارت را نیمه ملایم کنید تا کره آب شود و رنگ آرد طلایی گردد.

حالا استاک گوشت را کم کم اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا آرد گلوله نشود.

در پایان، فلفل و ادویه را بیفزایید و شعله را ملایم نمایید.

آن گاه کرفس را درون سُس بریزید و اجازه دهید بپزد و جا بیفتد.

اکنون آبلیمو و نمک را اضافه کنید و شعله را خاموش نمایید.

انرژی کل 800 کیلو کالری

آرزو صفری - دارای مدارک کارشناسی درجه 1 و 2 آشپزی

ماهنامه ی دنیای تغذیه

یک شنبه 3 بهمن 1389  7:53 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها