0

آقای خاتمی این هم انتخابات آزاد!

 
svh2005
svh2005
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 18447
محل سکونت : مازندران

آقای خاتمی این هم انتخابات آزاد!

پایان هفته گذشته هشتاد و پنجمین سفر استانی ریاست جمهور و هیئت دولت در دور سوم سفرها برگزار شد. هرچند در این سفر نیز همانند سفرهای دور سوم ‌ دیدار عمومی با مردم، دیدار با مدیران، نخبگان، ایثارگران، جلسه کارگروه فرهنگ و هنر و جلسه استانی دولت از برنامه‌های روتین این سفر بود اما برخی مولفه‌های خاص این سفر می‌تواند آن را ازسایر سفرها متمایز کند. استقبال پرشور، کم نظیر و قابل تأمل مردم یزد از احمدی‌نژاد در بدو ورود به این شهر و جمعیتی که ازفرودگاه شهید صدوقی تا میدان امیرچخماق محل سخنرانی رئیس‌جمهور به استقبال وی آمده بودند، بهت وحیرت کارشناسان را در پی داشته است.
نمایش صحنه‌هایی از این استقبال با تصاویر گرفته شده از هلی‌کوپتر در رسانه ملی حاکی از آن بود که در دور سوم این سفرها (که قاعدتاً بایستی شاهد سیر نزولی استقبال باشیم)، جمعیتی بیشتر از سفرهای قبلی در این مراسم حضور یافته بودند.این استقبال باشکوه وقتی بیشتر نمایان می‌شود که بدانیم کل جمعیت این استان خشک و کم‌آب که در دل کویر واقع شده در سال 84 حدود 977002 نفر بوده است. اگر تغییر جمعیتی این 4 سال اخیر را نیزدرنظر بگیریم جمعیت این استان از یک میلیون و 50 هزار نفر بالاتر نخواهد رفت، حال می‌توان محاسبه کرد که از این جمعیت یک میلیونی، چند درصد آن متعلق به خود شهر یزد است و در این استقبال صدها‌هزاری چند درصد از مردم این شهر کویری شرکت یافته‌اند.
موضوع دیگری که این سفر را خاص می‌کند، این است که ریاست‌جمهور دوران 8 ساله اصلاحات از این استان برخاسته است. فردی که اکنون در نقطه مقابل دولت و همراه با فتنه‌گران اغتشاشات سال گذشته با توهم تمام مدعی است که مردم ایران هنوز طرفدار آنانند و در یک انتخابات آزاد ملت آنان را برخواهند گزید. لازم به یادآوری است، چند ماه قبل از انتخابات ریاست‌جمهوری، عده‌ای از سیاسیون بوشهری در دیدار با خاتمی خواستار کاندیداشدن وی برای انتخابات شده بودند و از اقبال عمومی مردم نسبت به وی در صورت کاندیدا شدن خبر داده بودند، اما پاسخی که خاتمی به این سؤال داده بود، جالب بود. وی قریب به مضمون گفته بود «اگر همه استان‌ها مانند بوشهر و استان خودم بودند در آمدن شکی نداشتم.» پاسخ خاتمی این اعتراف را در خود داشت که موقعیت وی در استان‌های یزد و بوشهر بهتر از سایر استان‌ها است. حال می‌بینیم در همین استانی که زادگاه خاتمی است، چنین استقبال باشکوهی از مسئولی که در نقطه مقابل خاتمی قرار دارد، صورت می‌گیرد، آن هم در برهه‌ای که آقایان حامی فتنه سبز معتقدند که دولت دهم از فقدان مقبولیت مردمی رنج می‌برد و باید در یک انتخابات آزاد، مردم افرادی را که می پسندند، انتخاب کنند(!).
سوال اینجاست، آیا نمی‌توان به خاتمی و افرادی همانند وی گفت آنان انتخاباتی آزادتر از این سراغ دارند که جمعیتی صدها هزار نفری از همولایتی‌های خود آنان در هوای سرد زمستان کویر با تحمل تمام سختی‌ها چند ساعت از کار و زندگی خود می‌زنند که به استقبال احمدی‌نژاد بیایند؟
آیا کسی این جمعیت عظیم را مجبور کرده بود که به زور در این مراسم شرکت کنند، که اگر اینگونه بود مسلماً منتسبان به امثال خاتمی که این استان را حیطه استحفاظی و حیاط خلوت خود می‌دانند تا به حال ده‌ها بار در مصاحبه با رسانه‌های وطنی و دلسوزی چون بی‌بی‌سی، صدای امریکا وغیره آن را افشا می‌کردند. آیا خود این سفر نمی‌تواند سندی مستند از توهم اصحاب فتنه مبنی بر میزان اقبال مردمی نسبت به آنان باشد.

 

اگر من و شما خودمان را  اصلاح کنیم ، جامعه درست می شود

یک شنبه 3 بهمن 1389  2:19 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها