اصغر شرفي در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، درباره حذف ايران از جام ملت هاي آسيا و شكست مقابل كرهجنوبي اظهار داشت: وقتي هنوز بازي انجام نشده، نمي توان صحبت هاي منفي انجام داد. به همين دليل، قبل از اين ديدار پيش بيني پيروزي براي هر دو تيم را يكسان گفته بودم. واقعيت اين است كه بازيكنان شب گذشته تمام تلاش خود را به كار گرفتند. بايد از آنها و كادر فني قدرداني شود. در 3 مسابقه اول خيلي خوب بوديم.
وي افزود: به لحاظ سازماندهي و تاكتيكي به اندازه 5 گل از كره جنوبي عقب هستيم؛ حتي اگر هم به پيروزي مي رسيديم، نمي توانستيم بگوييم كره را با همه توان بردهايم. اگر مي برديم، يك جاي كار اشكال داشت.
اين كارشناس فوتبال ادامه داد: ايران بد نبود؛ بلكه كره جنوبي بود كه اجازه كار به ما نداد. تا به حال روحيه تعاون و همكاري به اين خوبي در سال هاي اخير در تيم ملي نديده بودم؛ اما كره اي ها انتحاري بازي كردند.
شرفي تاكيد كرد: اگر بخواهيم درست قضاوت كنيم، آنها ساليان سال است در حال برنامه ريزي هستند؛ اما خوابيم. در يك فوتبال 90 دقيقه اي نمي توان اين فاصله و تفاوت را پر كرد. نبايد از كادر فني ايراد گرفت. در كارهاي پايه اي برنامه خوبي نداريم. واقعا ديشب دلم براي بازيكنان و كادر فني سوخت.
وي خاطر نشان ساخت: وقتي گل را دريافت كرديم، چشمهايم را بستم و ديگر طاقت ديدن ادامه مسابقه را نداشتم. خودم از كساني بودم كه هميشه از قطبي بد مي گفتم؛ اما در سه بازي اول شاهد فوتبال ايراني و خالصي بوديم. همه بازيكنانمان در خدمت تيم بودند. اين دور از انصاف است كه فقط انتقاد كنيم. فقط همين را به مسئولان مي گويم كه اگر از فردا هم بخواهيم براي ساختن اين فوتبال تلاش كنيم، دير است.