0

در پي شايعه بركناري از كميته داوران تكواندو رضايي: اگر اين اتفاق رخ دهد با كمال ميل مي‌پذيرم

ayoub12
ayoub12
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 18320

در پي شايعه بركناري از كميته داوران تكواندو رضايي: اگر اين اتفاق رخ دهد با كمال ميل مي‌پذيرم

سيروس رضايي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: من به خواست خود به اين كميته نيامده ام و تا وقتي پولادگر رئيس فدراسيون است و بخواهد، مي مانم.
وي تاكيد كرد: تا الان هم با توجه به امين بودن ايشان و عدالتي كه وجود دارد، مانده ام اگر روزي احساس كنم كه اين شرايط حاكم نيست، خودم خواهم رفت. كاملاً با فدراسيون هماهنگ هستم و مشكلي وجود ندارد.
رضايي با اشاره به سخت بودن كار در داوري خاطرنشان ساخت: كار داوري و به ويژه داشتن مسئوليت در اين بخش خيلي سخت است چون بايد پاسخگوي نفرات زيادي باشي؛ بنابراين اگر روزي تصميم گرفته شود كه ديگر در اين بخش نباشم با كمال ميل مي پذيرم.
رضايي درباره جلسه دوستانه با مسئولان باشگاه گاز و مخالفت وي براي رفع اين مشكل به شكل كدخدامنشانه گفت: با حضور دبير فدراسيون مشكلات آن هفته ليگ كالبدشكافي و فيلم مبارزات بازبيني شد. ما همگي عضو يك خانواده و دور از اشتباه نيستيم.
وي افزود: داوران و كوچ ها هر دو اشتباه مي كنند اما هر يك بايد از راه خود مورد بررسي قرار گيرند. همه اين موارد در جلسه مطرح و مشكلات خود را پذيرفتيم. قرار شد سعي كنيم تا اشتباهات داوري كم شود اما بايد بگويم كه هيچگاه به صفر نخواهد رسيد، آن هم در مبارزاتي كه بيشتر قهرمانان جهان حضور دارند.مدير و سرمربي باشگاه هم قول دادند كه ديگر اينگونه رفتارها تكرار نشود.
رضايي درباره گزينه جديد دبيري خود گفت: چون اين كار نياز به يك فرد تمام وقت دارد چند گزينه را مورد بررسي قرار داده اما هنوز به نتيجه نهايي نرسيده ايم.

10750403264581828474.jpg

یک شنبه 3 بهمن 1389  10:53 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها