0

والريو: اين بازيكنان مستحق بازي در تيم ملي سوريه نبودند

loplop
loplop
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 349

سرمربي تيم ملي فوتبال سوريه گفت: اين بازيکنان مستحق بازي در تيم ملي نبودند چرا که 8 سال است در کنار يکديگر بازي مي‌کنند، اما هيچ افتخاري کسب نکرده‌اند.

تيتا والريو، سرمربي تيم سوريه، معتقد است که روي 2 اشتباه محرز مدافعان، دروازه آن‌ها باز شد و از اين که نتوانستند برتريشان با يک گل را حفظ کنند، ابراز ناراحتي کرد.
سوريه که براي راه يابي به مرحله حذفي اين مسابقات در بازي با اردن فقط به برد احتياج داشت، 15 دقيقه آغازين را به خوبي شروع کرد و توانست توسط محمد الزينو به گل هم برسد. الزينو يک موقعيت خوب ديگر را هم به فاصله 4 دقيقه بعد از گلشان از دست داد. او در محوطه 6 قدم توپ ارسالي را با ضربه سر به بيرون زد و سوريه نتوانست به گل دوم برسد.
15 دقيقه بعد از گل سوريه و در دقيقه 30 بازي علي دياب، مدافع سوريه به اشتباه توپ را وارد دروازه خودشان کرد و بازي را به تساوي کشاند. دياب در به ثمر رسيدن گل دوم اردن هم موثر بود و گل دوم هم با غفلت او زده شد. عدي السيفي توپ ارسالي توسط شافي را در درون دروازه سوريه جا داد.

والريو نتوانست ناراحتي‌اش را از خط دفاعي سوريه پنهان کند: 25 دقيقه اول را خوب بازي کرديم، اما گل تساوي اردن روي اشتباه دروازه‌بان ما به ثمر رسيد. در ادامه،‌ نيمه دوم را بد آغاز کرديم و چندين اشتباه را انجام داديم. اردن خوب بازي کرد، ما اشتباه کرديم و آنها گل زدند.
سرمربي سوريه ادامه داد: فوتبال همين است، يک تيم مي‌برد و يک تيم مي‌بازد. براي هر 2 تيم بازي سختي بود، به خصوص نيمه دوم. فقط مي‌توانم بگويم که با اشتباهاتمان 3 امتياز را به آنها تقديم کرديم. وقتي اردن گل تساوي را زد، بازيکنان ما کمي عصبي شدند و خسته هم بودند. اين باعث شد که بازي آنها از بد به بدتر تبديل شود.

والريو تصريح کرد: قبل از اين که مربيگري سوريه را قبول کنم، مي‌دانستم در خط دفاعي مشکل خواهيم داشت. در سوريه پيدا کردن مدافع خوب خيلي سخت است. اين بازيکنان مستحق بازي در تيم ملي نبودند، آنها 8 سال است که در کنار يکديگر بازي مي‌کنند، اما هيچ افتخاري کسب نکرده‌اند. آنها به جام ملت‌ها آمدند و خيلي هم تلاش کردند، اما فکر مي‌کنم سوريه به يک نسل جديد فوتبال نيازمند است.
او در مورد ماندن يا ترک سوريه گفت: مي‌خواهم به تعطيلات بروم و براي مدتي نمي‌خواهم به فوتبال فکر کنم. البته نمي‌خواهم از فوتبال کناره گيري کنم، فوتبال تمام زندگي من است.

یک شنبه 3 بهمن 1389  6:22 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها