0

لینک به سافت‌گذر

 
loplop
loplop
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 349

لینک به سافت‌گذر

یک زوج نیویورکی از یک موسیقی دان ثروتمند و این ادعا که لپ تاپ او را از یک ویروس خطرناک پاک کرده اند، حدود 20 میلیون دلار از او کلاهبرداری کردند.

باور این داستان مشکل است اما شروع آن به سال 2004 برمی گردد زمانی که راجر داویدسن پیانیست از دارندگان فروشگاه کامپیوتر مونت کیسکو که ویکرام بدی 36 ساله و دوست 39 ساله اش خواست تا کامپیوترش را ازشر یک ویروس پاکسازی کنند.

این دو صاحب فروشگاه هم با اطلاع از ثروت بسیار زیاد آقای داویدسون با جعل یک اسکم مهندس اجتماعی ساختگی از آقای داویدسون حدود 6 میلیون کلاهبرداری کردند، در حالیکه پلیس این مقدار کلاهبرداری را بالغ بر 20 میلیون دلار تایید می کند.

به گفته پلیس این دو داویدسون را متقاعد کرده بودند که این ویروس در حقیقت علامتی از یک حیله بزرگتر است که او را از جانب آژانس های دولتی هوشمند، و سازمان کشیشان کاتولیک مذهب طراحی شده و او و ثروتش را تهدید می کند.

از این رو قربانی فریب خورده حاضر شده بود تا 160000 دلار ر برای حفاظت 24 ساعته از او در برابر تهدیدهای خیالی پرداخت نماید.

در واقع این دو کلاهبردار که باید محکومیت 8 تا 25 ساله را در زندان سپری کنند، با روش شستشوی مغزی به چپاول ثروت این قربانی نگون بخت پرداخته بودند.

یک شنبه 3 بهمن 1389  5:22 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها