به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به دوحه قطر، علیرضا منصوریانپس از شکست تیم ملی ایران برابر کره جنوبی ضمن بیان مطلب فوق گفت: بیشتر بازی امروز در دست کره جنوبی بود و مانیز همین انتظار را داشتیم اما در نهایت در وقت تلف شده برخلاف جریان بازی گل خوردیم و کره جنوبی نیز پس از این گل به دفاع پناه برد.
وی افزود: کره جنوبی در مجموع به بازی مسلط تر بود و تیم ایران چشم به ضدحملات داشت چرا که برای این موضوع آماده بودیم و در تمرینات نیز به خوبی بر روی آن کار کرده بودیم اگر بازیکنان تیم ملی ایران همان عملکرد مقابل کره شمالی و عراق را داشتند می توانستیم امروز نیز پیروز از میدان خارج شویم.
علیرضا منصوریان خاطرنشان کرد: قطبی تصمیم گرفت تا با این شیوه مقابل کره جنوبی بازی کند و اعتقاد ما بر این بود که اگر کره تمام وقت بازی بر میدان مسلط باشد در طول 120 دقیقه خسته می شود و ما می توانیم بر روی ضدحملات دروازه این تیم را باز کنیم.
مربی تیم ملی ایران ادامه داد: به هر حال باید کره جنوبی را از فوتبال آسیا مستثی کرد و پذیرفت که تیمهای شرق آسیایی برتر هستند.
وی در پاسخ به این سئوال که چرا بازیکنانی چون جواد نکونام و مسعود شجاعی در حد و اندازههای خود نبودند نیز گفت: مسعود شجاعی این جام را با بدشانسی شروع کرد و سرما خورد و با بدشانسی آسیب دیدگی نیز به پایان رساند. درباره جواد نکونام نیز ما به مدیریت این بازیکن در زمین احتیاج داشتیم و معتقدم که نکونام یکی از موثرترین بازیکنان تیم ایران بود.
منصوریان تصریح کرد: به هر حال امروز برای ما بسیار سخت بود و شرایط سنگینی داشت.
وی درباره ادامه همکاریش با فدراسیون فوتبال نیز گفت: من همچنان با فدراسیون فوتبال ایران قرارداد دارم اما نمی دانم که فدراسیون چه تصمیمی می گیرد. به هر حال علاقه دارم تا پایان قراردادم در خدمت تیم ملی ایران باشم.
تیم ملی فوتبال ایران با شکست برابر کرهجنوبی از صعود به مرحله نیمه نهایی پانزدهمین دوره جام ملتهای آسیا باز ماند.