این مطلب را توی یک سایت دیدم و عکسهایش بسیار کوچک بودن اما باز هم فکر کردم دیدنش خالی از لطف نیست.
وقتی اولسن سر خروس را برید و از جا برخاست با ناباوری دید که خروس برپا شد و به راه افتاد.یکی از ماجراهای خواندنی وحش داستان خروسی به نام مایک بود که در دهه 1940 یکی از شگفتی های جهان حیوانات را آفرید.

سر این حیوان قطع شد ولی او نمرد. و به زندگی خود ادامه داد.
این ادامه حیات 18 ماه به طول انجامید.

داستان از این قرار است که اولسن کشاورز قصد داشت برای مادر خوانده اش مرغ سرخ کرده بپزد.مادر ناتنی او عاشق گردن مرغ بود.پس اولسن خروسی (را که بعدآ مایک نام گرفت)برای کشتن انتخاب کرد.کوشید طوری سر خروس را ببرد که تا حد امکان قسمت بیشتری از گردن حیوان باقی بماند.
وقتی سر خروس را برید و از جا برخاست در کمال ناباوری دید که خروس از جا برخاست و به راه افتاد.اولسن ابتدا فکر کرد که خروس چند قدم آنطرفتر بر زمین می افتد.ولی چنین نشد و خروس به زندگی و رفتار عادی خود در میان بقیه مرغ و خروسها ادامه داد. در حالی که به کلی فاقد سر بود.
یک روز گذشت...دو روز گذشت...یک هفته گذشت...و خروس همچنان زنده بود.
اولسن و همسایگان او تمام مدت برای دیدار این معجزع شگفت انگیز در رفت و آمد بودند.
تصمیم گرفتند تا خروس بی سر را به دانشگاه محلی تحویل دهند تا تحت مطالعه قرار گیرد.و در آنجا بود که این خروس عجیب مایک نام گرفت.
 | Click this bar to view the full image. |

دانشمندان پس از بررسی دریافتند علت زنده ماندن خروس آن است که شاهرگ بریده نشده و یک لخته خونی جلوی خونریزی ماکیان را گرفته است.
همچنین آنان دریافتند که به قدر کافی ستاک(پایه) مغزی باقی مانده است که فرمانهای لازم برای اعمال عادی زندگی به اندام های مایک صادر کند.
تفسیر خبر از خودم
به حق چیزهای ندیده.
من فقط موندم این آقای مایک چطوری غذا می خورده؟؟؟__________________