خاطره من از یه روز عجیب در ترکیه و نجات پرشین فورواردر 😅✈️
یه روز وسط تابستون بود، توی سفر کاری رفته بودم استانبول. برنامهم فشرده بود و از صبح تا شب در رفتوآمد بین جلسات. همهچیز خوب پیش میرفت تا اینکه یه اشتباه کوچیک همه چی رو بههم زد!
وقتی رسیدم به هتل، فهمیدم شارژر لپتاپم رو توی ایران جا گذاشتم! 😩
بدتر از اون، تمام فایلهای کاری و ارائههام داخل اون لپتاپ بود و باید فردا صبح زود در جلسه ارائه میدادم. توی ترکیه هم اون مدل خاص شارژر (برای MacBook Pro) بهسختی پیدا میشد.
به چند فروشگاه رفتم، ولی یا نداشتن یا قیمتش خیلی بالا بود. واقعاً ناامید شده بودم. هم خسته، هم مضطرب. همونطور که نشسته بودم توی لابی هتل و داشتم توی اینترنت دنبال راهحل میگشتم، یادم افتاد چند ماه قبل از پرشین فورواردر برای خرید از سایت آمازون استفاده کرده بودم. با خودم گفتم:
«نکنه اونا بتونن از یکی از کشورها برام بفرستن؟»
سریع باهاشون تماس گرفتم و شرایط رو توضیح دادم. خیلی خونسرد و حرفهای گفتن:
«نگران نباشید، ما از انبار دبی میتونیم براتون شارژر اصلی اپل تهیه کنیم و از طریق حمل سریع به هتلتون در استانبول بفرستیم.»
باورم نمیشد! گفتم:
«جدی میفرستین؟ اونم اینقدر سریع؟»
گفتن:
«بله، نهایتاً تا ۴۸ ساعت آینده شارژر دستتونه.»
منم سفارش رو ثبت کردم. قیمتش هم واقعاً منصفانه بود، حتی پایینتر از اون چیزی که توی مغازهها میدیدم.
دو روز بعد، حدود ساعت ۱۰ صبح، پذیرش هتل زنگ زد و گفت یه بسته براتون رسیده. وقتی بسته رو باز کردم و اون شارژر اصلی اپل رو دیدم، یه لبخند پهن رو صورتم نشست 😄
اون لحظه واقعاً حس کردم یه تیم حرفهای پشتت بودن یعنی چی!
همهچی دقیق، تمیز، سریع و مطمئن انجام شده بود. حتی فاکتور خرید و رسید حمل هم برام ایمیل کرده بودن.
با کمک همون شارژر تونستم لپتاپمو روشن کنم، ارائهمو آماده کنم و جلسه رو بدون هیچ مشکلی برگزار کنم. آخرش هم قراردادی که هفتهها براش تلاش کرده بودم، امضا شد 🙌
اون روز برای همیشه یادم موند؛ چون فهمیدم تو هر شرایطی، حتی اگه توی یه کشور دیگه گیر کرده باشی، پرشین فورواردر یه راهی برات پیدا میکنه! 💪
اگه تو هم میخوای از سایتهای خارجی خرید کنی یا حتی چیزی فوری از یه کشور دیگه لازم داری، پیشنهاد میکنم یه سر به سایتشون بزنی 👇
https://persianforwarder.com/