۱۹۸۵
۵۲. حسن عبدالحلیم الفقیه
در ۳۰ سالگی، پس از ربوده شدن ۳ ماهه به دلیل افشای نام دلالان فروش زمین به اسرائیلیها در بیت المقدس و رام الله توسط اطلاعات اسرائیل ترور شد. الفقیه در روزنامههای «الفجر» و «البیادر» و «القدس» فعالیت میکرد.
مکان و زمان به شهادت رسیدن: قطنه قدس ۱۸/۹/۱۹۸۵
۵۳. حنّا عید مقبل
در ۴۳ سالگی، توسط موساد اسرائیل با شلیک گلوله ترور شد. مقبل سردبیر «فلسطین الثوره» پس از ترور کمال ناصر سردبیر پیشین آن و پایه گذار اولین مجله جنبش فتح بود. وی همچنین در تأسیس «الاعلام الموحد» فلسطین نقش داشت.
مکان و زمان به شهادت رسیدن: نکوزی ۳/۵/۱۹۸۴
۵۴. حنه شاهین جریس
در ۳۷ سالگی، بر اثر انفجار خودروی بمب گذاری شده توسط احزاب مرتبط با اسرائیل در بیروت به شهادت رسید. جریس در مرکز پژوهشهای فلسطین در بیروت فعالیت میکرد.
مکان و زمان به شهادت رسیدن: بیروت ۵/۲/۱۹۸۳
۵۵. صباح کردیه
در ۲۸ سالگی، بر اثر انفجار خودروی بمب گذاری شده توسط احزاب مرتبط با اسرائیل در بیروت به شهادت رسید. کردیه در مرکز پژوهشهای فلسطین در بیروت فعالیت میکرد.
مکان و زمان به شهادت رسیدن: بیروت ۵/۲/۱۹۸۳
۵۶. منی خطاب
در ۲۳ سالگی، بر اثر انفجار خودروی بمب گذاری شده توسط احزاب مرتبط با اسرائیل در بیروت به شهادت رسید. خطاب در مرکز پژوهشهای فلسطین در بیروت فعالیت میکرد.
مکان و زمان به شهادت رسیدن: بیروت ۵/۲/۱۹۸۳
۵۷. سلیم العیساوی
در ۴۷ سالگی، بر اثر انفجار خودروی بمب گذاری شده توسط احزاب مرتبط با اسرائیل در بیروت به شهادت رسید. العیساوی در مرکز پژوهشهای فلسطین در بیروت فعالیت میکرد.
مکان و زمان به شهادت رسیدن: بیروت ۵/۲/۱۹۸۳
۵۸. سناء عزام عبدالله
در ۲۰ سالگی، بر اثر انفجار خودروی بمب گذاری شده توسط احزاب مرتبط با اسرائیل در بیروت به شهادت رسید. عبدالله در مرکز پژوهشهای فلسطین در بیروت فعالیت میکرد.
مکان و زمان به شهادت رسیدن: بیروت ۵/۲/۱۹۸۳
۵۹. بها الدین منصور
در ۲۲ سالگی، بر اثر انفجار خودروی بمب گذاری شده توسط احزاب مرتبط با اسرائیل در بیروت به شهادت رسید. منصور در مرکز پژوهشهای فلسطین در بیروت فعالیت میکرد.
مکان و زمان به شهادت رسیدن: بیروت ۵/۲/۱۹۸۳
۶۰. صبحی علوان
در ۵۵ سالگی، بر اثر انفجار خودروی بمب گذاری شده توسط احزاب مرتبط با اسرائیل در بیروت به شهادت رسید. علوان در مرکز پژوهشهای فلسطین در بیروت فعالیت میکرد.
مکان و زمان به شهادت رسیدن: بیروت ۵/۲/۱۹۸۳
۶۱. محمد عبدالله عزام
بر اثر انفجار خودروی بمب گذاری شده توسط احزاب مرتبط با اسرائیل در بیروت به شهادت رسید. عزام در مرکز پژوهشهای فلسطین در بیروت فعالیت میکرد.
مکان و زمان به شهادت رسیدن: بیروت ۵/۲/۱۹۸۳
۶۲. ابوحسنی
در ۵۵ سالگی، هنگام انتقال خبرنگاران به محل درگیری با اسرائیل به شهادت رسید. ابوحسنی در «فلسطین الثوره» و «وفا» فعالیت میکرد.
مکان و زمان به شهادت رسیدن: بیروت ۱/۲/۱۹۸۲
۶۳. میشیل النمری
در ۳۲ سالگی، توسط گروه ابونضال ترور شد. النمری، روزنامه نگار اردنی، سردبیر مجلهی «النشره» بود، این مجله پروندههای فساد نظامهای حاکم عربی را افشا میکرد.
مکان و زمان به شهادت رسیدن: آتن ۱/۲/۱۹۸۲
۶۴. علی یوسف احمد فوده
در جریان محاصره بیروت بر اثر شلیک گلوله اسرائیلی به شهادت رسید. فوده مؤسس روزنامهی «رصیف ۸۱» بود.
مکان و زمان به شهادت رسیدن: بیروت ۲۰/۸/۱۹۸۲
۶۵. نِعَم فارس
در ۲۵ سالگی، هنگام پوشش واکنشها به آتشبس المنظمه و اسرائیل در سال ۱۹۸۲ بر اثر انفجار مین به شهادت رسید. فارس، خبرنگار لبنانی، در «صوت الثوره الفلسطینیه» فعالیت میکرد.
مکان و زمان به شهادت رسیدن: بیروت ۲۰/۸/۱۹۸۲
۶۶. عبدالوهاب الکیالی
در ۴۲ سالگی، در دفترش در محله ساقیة الجنزیر بیروت به ضرب گلوله دو مرد مسلح کشته شد. الکیالی سردبیر مجله «قضایا عربیه» بود.
مکان و زمان به شهادت رسیدن: بیروت ۷/۱۲/۱۹۸۱
۶۷. ماجد محمد عبدالقادر ابوشرار
در ۴۵ سالگی، در حالی که در یک کنفرانس بین المللی برای همبستگی با مردم فلسطین شرکت میکرد، با انفجار بمبی که توسط موساد اسرائیل زیر تختش در هتلی در رم کار گذاشته شده بود، ترور شد. ابوشرار مسؤول «الاعلام الموحد» و سردبیر روزنامهی «فتح» بود.
مکان و زمان به شهادت رسیدن: رم ۹/۱۰/۱۹۸۱
۶۸. عثمان عثمان
در ۲۱ سالگی، بلافاصله پس از بمباران منطقه شرقی بیروت توسط شبه نظامیان وابسته به رژیم صهیونیستی به شهادت رسید. عثمان تصویربردار خبرگزاری «وفا» بود.
مکان و زمان به شهادت رسیدن: اردوگاه برج البراجنه لبنان ۱۰/۵/۱۹۸۱
۶۹. احمد صالح جمعه (خالد عبد الکریم)
در ۲۵ سالگی، پس از اصابت گلوله هاوزر که به ساختمان خبرگزاری «وفا» اصابت کرد جان باخت. جمعه در خبرگزاری «وفا» فعالیت میکرد.
مکان و زمان به شهادت رسیدن: بیروت ۱۵/۵/۱۹۸۱