0

استادیوم فوتبال/زنان / حرفهای رکیک

 
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1392 
تعداد پست ها : 25059
محل سکونت : اصفهان

استادیوم فوتبال/زنان / حرفهای رکیک

 استادیوم فوتبال/زنان / حرفهای رکیک


روزنامه اطلاعات نوشت: حضور بانوان در ورزشگاه‌ها سال‌هاست که به یکی از چالش‌های فوتبال ما تبدیل شده است و با توجه به اینکه فیفا هم روی حضور بانوان در ورزشگاه‌ها تاکید دارد، باید هرچه زودتر تکلیف آن روشن شود زیرا ادامه این بلاتکلیفی، عوارض نامطلوبی برای فوتبال ما به همراه خواهد داشت.

متاسفانه به نظر می‌رسد حل این چالش که ابعاد فرهنگی و اجتماعی آن بسیار عمیق تر از سایر ابعاد آن است، در مسیر درستی قرار نگرفته و به جای منطق و تعقل، احساسات و کشمکش‌های سیاسی و … در آن دخیل هستند.

برای حل حضور یا عدم حضور بانوان در ورزشگاه‌ها، دو رکن اخلاق و فرهنگ طبق معمول از سوی دست اندرکاران جدی گرفته نشده است و نگاه فانتزی به آنها می‌شود زیرا به محض اینکه در مورد حضور بانوان در ورزشگاه‌ها صحبت می‌شود، دلایل قانونی و فقهی مختلف و متعدد برای درست یا غلط بودن این امر مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد، ولی هیچ دقتی به تأثیرات حضور یا عدم حضور بانوان در ورزشگاه روی اخلاق و فرهنگ جامعه نمی شود. موضوع وقتی بیشتر گره می‌خورد که گروه‌های سیاسی هم در این بحث دخالت و هرکدام برای جذب افکار عمومی شروع به فعالیت‌های سیاسی در این رابطه می‌کنند.

شکی نیست فضای فعلی ورزشگاه‌های ما نه فقط برای بانوان، بلکه برای کودکان و نوجوانان و حتی جوانان هم مساعد نیست.

از طرفی استفاده از الفاظ رکیک و توهین‌ به هواداران، بازیکنان، مربیان تیم رقیب و داوران به شکل گروهی از سوی عده‌ای که اصطلاحاً به آنها تماشاگرنما گفته می‌شود و از طرف دیگر استعمال مواد مختلف دخانی و … روی سکوهای ورزشگاه، فضایی به شدت غیر اخلاقی و غیر فرهنگی را به وجود آورده است که حتی در کشورهایی که حضور بانوان در ورزشگاه آزاد است، اگر چنین جوی وجود داشته باشد، حتماً ورود بانوان ممنوع خواهد شد.

بعضی از موافقان حضور بانوان در ورزشگاه‌ها، عقیده دارند اگر بانوان در ورزشگاه حضور داشته باشند، مشکلات فرهنگی و اخلاقی فعلی خود به خود حل خواهد شد و نیازی به آماده سازی بسترهای فرهنگی در ورزشگاه‌ها نیست!

سئوال اینجاست که اگر حل نشد و ادامه یافت چه باید کرد؟

چرا با وجود برگزاری سمینارهای غیر ضروری متعدد در حوزه ورزش و تشکیل کارگروه‌های مختلف، تا کنون هیچ فعالیت مشابهی در زمینه حضور بانوان در ورزش انجام نشده است؟

آیا بهتر نیست به جای فوتبال، ابتدا بانوان در سالن‌های سایر رشته‌های ورزشی که فضای هواداری آنها به مراتب بهتر و سالمتر از فوتبال است حضور پیدا کنند تا همه جوانب مورد بررسی قرار گیرد؟

اگر در این چالش اجتماعی، بر اساس احساسات و بدون منطق تصمیم گیری شود، به دلیل اشتباهات غیر قابل جبران، چنان سونامی عظیم اجتماعی مخربی راه می‌افتد که سال‌ها طول می‌کشد جامعه به وضع فعلی بازگردد و دقیقاً از چاله به چاه خواهیم افتاد.

یک شنبه 14 فروردین 1401  9:10 AM
تشکرات از این پست
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1392 
تعداد پست ها : 25059
محل سکونت : اصفهان

حرف‌های جنجالی محمد دادکان درباره دختران ایرانی در دبی

حرف‌های جنجالی محمد دادکان درباره دختران ایرانی در دبی

محمد دادکان رئیس سابق فدراسیون فوتبال حرف‌های جنجالی درباره عدم ورود زنان به ورزشگاه مطرح می‌کند.

حرف‌های جنجالی محمد دادکان درباره دختران ایرانی در دبی فرارو: تیم ملی ایران در شرایطی در آخرین بازی از مرحله انتخابی جام جهانی در مشهد از تیم لبنان پذیرایی کرد که اجازه ورود زنان به ورزشگاه در آن بازی داده نشد و از آن بدتر اینکه با زنانی که قصد داشتند این بازی را از نزدیک تماشا کنند، برخورد تندی شد.

 
راه ندادن زنان به ورزشگاه برای آن دیدار حواشی زیادی در پی داشت و حتی فیفا با ارسال نامه‌ای به فدراسیون فوتبال درباره این اتفاقات توضیح خواسته است. بسیاری از چهره‌های ورزشی، سیاسی و هنری بعد از آن حادثه و استقبال از زنان با اسپری فلفل، نسبت به این مورد واکنش‌های تندی نشان داده اند، ولی حالا محمد دادکان، رئیس سابق فدارسیون فوتبال در گفتگو با اعتماد، صحبت‌های جنجالی مطرح کرده و گفته اگر کسی از مسئولین دلش برای زنان ایرانی می‌سوزد باید به فکر آن‌هایی باشند که به دلیل کار نداشتن در ایران در کشور‌های همسایه روسپی‌گری می‌کنند.
 
 
محمد دادکان می‌گوید: «در مورد اتفاق اخیر باید بگویم تمام این‌ها دروغ است که زنان نباید وارد استادیوم شوند. دیگر از این صریح‌تر؟ همه این‌ها که می‌گویند دین گفته، فلان روحانی گفته، همه دروغ است. با دلیل می‌گویم و خودم هم حاضرم صدمه‌اش را بپذیرم. اگر شما یک ذره به یک خانم احترام می‌گذاری و منزلت زن را حفظ می‌کنی و دنبال دین هستی چرا این قدر زن روسپی ایرانی توی دبی و ترکیه است و یک نفر از شما صدایتان در نمی‌آید؟ این همه فحشا می‌شود، در همان مشهدی که زنان را راه ندادند استادیوم، کسی نمی‌آید از دین حرف نمی‌زند. اما اگر یک دختر بخواهد فوتبال ببیند دین می‌رود زیر سوال؟ همه دروغ است. همه بازی است. تو را به امام حسین بنویسید از قول من که اگر کسی به دنبال دین باشد وقتی می‌بیند این همه دختران جوان در دوبی و ترکیه هستند کاری می‌کند. من خودم چند بار دوبی و ترکیه رفتم. شما بروید ببینید در هتل‌های این کشور‌ها چه خبر است. من یک بار هم در تلویزیون گفتم که من در مسیر رفتن به سوییس در یک هتل در امارات نشسته بودم که دختر خانمی آمد و از من پرسید شما آقای دادکان هستید؟ پرسیدم شما هفت هشت نفر اینجا چه کار می‌کنید؟ همه بدون هیچ خجالتی به من گفتند بیزینس ما این است، چون زندگی مان نمی‌چرخد می‌آییم اینجا کار می‌کنیم. خب! تویی که دین داری و حرف و از خدا و پیغمبر می‌زنی چطور آنجا دلت نمی‌سوزد؟ چطور آنجا آبروی اسلام مطرح نیست که کار به این دختر‌ها بدهی نروند آن طرف؟ برای آمدن دختران به استادیوم به دین شما فشار آمد؟ همه به خاطر این است که برای مردم هجمه‌ای درست کنند و یک سرگرمی بسازند. به راحتی با این حرکت چند روز است در داخل و خارج شده بحث اینکه زنان را راه نمی‌دهند استادیوم. اصلا این بحثی است که درست شود؟ همه چیز با برنامه است.»
یک شنبه 14 فروردین 1401  9:16 AM
تشکرات از این پست
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1392 
تعداد پست ها : 25059
محل سکونت : اصفهان

آقای دادکان راه باز است جاده هم دراز....

اینکه شما با اختیار خودتان تشریف می برید اونطرف آب...مگر کسی اطلاع دارد به چه منظوری میروید این چه مقایسه ای است....مگر دختری که به دبی میرود حق تجسسس داریم که به چه منظوری میرود...اگر تجسس هم بشود بعد دوباره اشکال می کنید که زندگی شخصی دیگران چه ربطی به شما دارد.....واینکه دختران ایرانی باید کار کنند به هر دلیلی..آیا دلیل می شود که بروند دبی و علی هذا....معلوم است آقای دادکان شما از دین چیزی نمی دانید..یا اگر می دانید به اندازه عقل خودتان و باور خودتان قضاوت می کنید.....انتقاد شما از روی دلسوزی نیست...از روی مقایسه کردن دبی و ایران است...فساد همیشه بوده و خواهد بو.د..شما که تاریخ را بلد هستید ...چطور مقایسه می کنید شرایط ایران را با دبی...دین می گوید تا جایی که می توانید جلوی فحشا را بگیرد...فحشا پیش زمینه می خواهد...اینکه دختر ایرانی میرود دبی ..برای کار...چه ربطی به استادیوم دارد که حرف های رکیک را به دختران یاد بدهند....بردار عزیز حرفی بزن که بتوانی جوابگو باشی....کسی مخالف استادیوم نیست...استادیوم فوتبال ایران تعلیم دهنده حرف های رکیک است...هر وقت اجازه دادی نوامیس خودت حرف استادیومی و شعارهای زشت و رکیک تماشاگران مرد  را بشنوند اونوقت قضاوت شما صحیح است. میتوانی این ضرر را تحمل کنید راه باز است جاده هم دراز....

یک شنبه 14 فروردین 1401  9:28 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها