0

طعنه سنگین منصوریان به فرهاد مجیدی:پسر خوشتیپ! حرکت امروز تو روی تاریک فوتبال بود

aftabm
aftabm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25059

طعنه سنگین منصوریان به فرهاد مجیدی:پسر خوشتیپ! حرکت امروز تو روی تاریک فوتبال بود

شفقنا ورزشی – علیرضا منصوریان در نشست خبری بعد از بازی مقابل استقلال به رفتار امروز فرهاد مجیدی گله‌مند شد.

به گزارش شفقنا ورزشی، علیرضا منصوریان که بعد از شکست مقابل استقلال راهی نشست خبری شده بود در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازی بسیار خوبی بود اما هر آنچه به بازیکنانم گفته بودم انجام نشد.

منصوریان در ادامه تاکید کرد که هدف صنعت نفت آبادان در دیدار امشب انجام یک بازی مالکانه بود، سعی و تلاش کردیم سه امتیاز این مسابقه را به ارمغان ببریم.

اما نکته جنجالی نشست خبری امشب سرمربی صنعت نفت آبادان انتقاد وی از رفتار امشب فرهاد مجیدی است، علی منصوریان گفت: تمام زندگی من احترام است ما باید به رفقای قدیم خود احترام بگذاریم. آقای فرهاد مجیدی اینکه از کنار من رد می‌شود و محل نمی‌گذاری نقطه تاریک فوتبال ماست!

منصوریان ادامه داد؛ دوست خوب ما فرهاد مجیدی از کنار ما آمد رد شد یاد آن زمانی افتادم که به استقلال آمد و آقای فتح الله زاده گفت که خیلی لاغر است گفتم شما ۱۰ میلیون به او بده که خانه بگیرد، اما من خودم چک دادم تا مجیدی برود و خانه بگیرد. چک من هنوز دست آقای فتح الله زاده است!

منصوریان در بخش پایانی صحبت های گفت: تازه می‌فهمم که وقتی سرمربیان استقلالی روبروی تیم استقلال قرار می‌گیرند چرا به مرز انفجار می‌رسند! از فرزاد مجیدی و بیژن طاهری می‌خواهم به فرهاد کمک کنند.

شنبه 21 اسفند 1400  11:03 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها