0

الگری: به بازیکنان جوانم گفتم هوای کیه لینی پیرمرد را داشته باشید!

aftabm
aftabm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25059

حق با کیه لینی است، باید مسئولیت پذیرتر باشیم و جبران کنیم

مکس الگری

چهارشنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۰ - ۰۲:۲۷
2,328 مشاهده / 51 دیدگاه 36921

مکس الگری نیز هم چون جورجو کیه لینی معتقد است یوونتوس چیزهای زیادی به آن ها داده و حالا وقت جبران فرا رسیده است

ماسیمیلیانو الگری و جورجو کیه لینی، سرمربی و کاپیتان یوونتوس انگیزه زیادی برای تغییر شرایط کنونی این تیم دارند.

طرفداری | پس از پیروزی 2-0 یوونتوس در خانه سالرنیتانا، مکس الگری سرمربی یووه در مصاحبه با DAZN به تصدیق صحبت های کیه لینی پرداخت و از اهداف یوونتوس برای هفته های پیش رو گفت:

برابر سالرنیتانا خوب بازی کردیم اما باید بهتر شویم

خوشبختانه این فرصت را پس از شکست برابر آتالانتا داشتیم تا سه روز بعد دوباره به میدان برویم. به نظرم در چنین لحظاتی، بهترین کار ساده سازی چیزهاست. امروز به بازیکنانم گفتم باید پیروزی را به یوونتوس و هوادارانش هدیه دهیم. فکر می کنم امشب بچه ها بازی خوبی انجام دادند، به خصوص این که بازی در خانه سالرنیتانا ساده نیست. امشب می توانستیم گل های بیشتری بزنیم. امشب توپ را خوب کنترل کردیم اما باید وقتی توپ وارد خطوط می شود، باید سرعت مان را بهتر کنیم. موراتا بابت گلش خوشحال نبود چون می توانست یک گل دیگر بزند.

• کیه لینی: یوونتوس چیزهای زیادی به من داده و حالا وقت جبران فرا رسیده است

ما یوونتوس هستیم و برای بهترین ها می جنگیم

حق با کیه لینی است؛ یوونتوس چیزهای زیادی به ما داده و در حال حاضر ما باید به یوونتوس کمک کنیم تا لطف باشگاه به ما جبران شود. باید مسئولیت پذیرتر باشیم تا نتیجه بگیریم؛ مقابل تیم های کوچک تر این کار را انجام ندادیم. امشب به بچه ها گفتم یک پیرمرد هست که باید هوایش را داشته باشیم؛ آن پیرمرد کیه لینی است چرا که تیم ما امشب بسیار جوان بود. ما دو بازیکن متولد 2000، یک بازیکن متولد 98 و یک بازیکن متولد 97 داشتیم و یک تیم جوان می تواند تحت فشار قرار گیرد. متاسفانه در لیگ وضعیت مان خوب نیست چون در چهار بازی معروف، یازده امتیاز از دست دادیم. با وجود این که از رقبا عقب افتاده ایم، مسئولیت ما یوونتوس بودن است و جاه طلبی رسیدن به بهترین ها را داریم. هر سال قهرمان شدن غیرممکن است اما تمام تلاش مان را می کنیم. 

چهارشنبه 10 آذر 1400  8:37 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها