0

مصاحبه با لوسیو

doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

مصاحبه با لوسیو

بازيکن برزيلي تيم اينترميلان ايتاليا گفت: اگر اين تيم به وجودم نياز نداشته باشد و بايرن خواستارم شود، حاضرم به مونيخ بازگردم.

لوسيو اظهار داشت: در مونيخ دوستان بسيار زيادي دارم. همراه با اين تيم آلماني به افتخارات بي شماري رسيدم. دخترم در مونيخ به دنيا آمد و پسرم نيز هنوز طرفدار بايرن است. اگر لازم باشد، بازخواهم گشت.

اين ستاره برزيلي که با روزنامه بيلد‌ام‌زون‌تاگ مصاحبه مي‌کرد، افزود: از بايرن خاطرات خوشي دارم. اگر قرار به بازگشت باشد، هيچ مشکلي در کار نيست. اگر آنها مرا بخواهند و اينتر به وجودم نياز نداشته باشد،‌ حاضرم بازگردم.

ستاره سال‌هاي 2004 الي 2009 باواريي‌ها که در 144 بازي، 8 گل زد،‌ در اين گفت‌وگو به نکات ديگري نيز اشاره کرد که مشروح آن بدين شرح است:

*پس از حضور در بازي نهايي جام باشگاه‌هاي جهان، رافائل بنيتس، سرمربي اينتر از مقامش پس از شش ماه کار اخراج شد. دليلش چه بود؟

دقيقا نمي‌دانم. اين تصميمي از جانب ماسيمو موراتي، رئيس باشگاه بود. احتمالا به وضعيت نامطلوب در کالچو که کاملا پس از آ.ث‌ميلان قرار گرفتيم، ربط داشت.

*موراتي، رئيس باشگاهي قدرتمند است. همانگونه که اولي هوينس در بايرن است. مي‌توانيد اين دو مدير را با هم مقايسه کنيد؟

موراتي انساني خيلي متين با قلبي بزرگ است. مدت‌ها است که در اينتر است و هيچ بازيکني هم در مورد او، بد حرف نمي‌زند. باشگاه برايش بسيار با اهميت است. با اين وجود حتي اگر وضع خوب نباشد، به بازيکن حمله نمي‌کند. هوينس هم خيلي احساساتي است اما کمي نامتعادل است.

*چطور؟

موراتي فردي آرام است،‌ ولي هوينس اينطور نيست. گاهي بي‌ملاحظه حرف مي‌زند و باحرف‌اش، آدم‌هاي دور و اطرافش را مي‌رنجاند. او در رختکن يا در محافل عمومي هياهو راه مي‌اندازد و باعث خجالت بازيکنان و اطرافيان مي‌شود.

*با خود شما چنين برخوردي داشته است؟

بله. پس از يک بازي بود که در رختکن اتفاق افتاد. بديهي است که مي‌خواهد هميشه برنده باشد و اگر چنين نشود، عصبانيت‌‌اش امري عادي است ولي بايد مراقب آنچه که مي‌گويد، باشد. چون وقتي مدير باشي و با حرف‌ات، بازيکن را ناراحت کني و دلش را برنجانيد، خيلي بد است.

*مي‌توانيد آن بازي را که چنين حاشيه‌اي در برداشت،‌ را به ياد آوريد؟

درهمان سالي که براي ليگ قهرمانان برگزيده نشديم، يعني فصل 2007-2006، چنين اتفاقي روي داد. فرداي روز بازي، او به رختکن آمد و حسابي حال همه ما را گرفت. من مجبور شدم مقابل کل تيم انتقاد بشنوم. گاهي اوقات خيلي عصباني مي‌شود. درحالي که رومينيگه، معاونش رفتاري متفاوت داشت.

*منظورتان چيست؟

رومينيگه اگر هر حرفي با خود من داشت، آن را به خودم مي‌گفت. اين کار بهترين روش براي انتقاد مدير از بازيکنش است.ضمن اينکه احترام نيز حفظ خواهد شد.هوينس وقتي با ديگران کار دارد، احترام نمي‌گذارد.

*مي دانيد در مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا بار ديگر با بايرن ملاقات خواهيد کرد.

بله. مصافي بسيار احساسي و در عين فرصتي برابر خواهد بود. بايرن خارج از خانه مثل بازي خانگي، يک جور بازي مي‌کند و پيوسته دنبال برد است.اميدوارم اينتر بتواند صعود کند ولي خب، اين مصاف بسيار دشوار خواهد بود. بايرن قابليت کسب عنوان نخست ليگ قهرمانان را دارد. آنها قوي هستند و تا پايان مي‌جنگند.

*براي شما ديدار فينال سال قبل ليگ قهرمانان اروپا، پيروزي رضايت‌بخش بود؟

بله ولي مي‌خواهم صاف و پوست کنده بگويم دنبال انتقام‌گيري و از اين‌گونه چيزها نبودم. چون اصلا اين جور چيزها در وجودم نيست. خب، رويارويي با بايرن، اتفاقي خاص برايم بود. بايرن مرا فروخت چون من ديگر برايش مهم نبودم. همين مسئله باعث افزايش اعتماد به نفس و ميل به برد در وجودم شد. کسب برد، پاسخ کاملي به اين روند بود.

*به دوراني که در بايرن بوديد، فکر مي‌کنيد؟

بله. من در مونيخ دوستان بسيار زيادي دارم. همراه با اين تيم آلماني به افتخارات بي شماري رسيدم. دخترم در مونيخ به دنيا آمد و پسرم نيز هنوز طرفدار بايرن است.

*اگر بايرن خواهان شما باشد و بخواهد که به اين تيم بازگرديد، چه پاسخي خواهيد داد؟

وقتي بازي فينال مادريد تمام شد، من با والنتينا، دخترم از جلوي تريبون بايرني‌ها رد شديم. همه هواداران تيم ايستادند و مرا تشويق کردند. آن لحظه‌اي بسيار زيبا و فراموش‌نشدني بود. من هم به ابراز احساسات پاسخ دادم.خوب، هرچه نباشد، از بايرن خاطرات خوشي دارم. اگر قرار به بازگشت باشد، هيچ مشکلي در کار نيست. اگر بايرن مرا بخواهد و اينتر به وجودم نياز نداشته باشد،‌حاضرم بازگردم.

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

دوشنبه 27 دی 1389  12:55 PM
تشکرات از این پست
sarhang
sarhang
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 969

پاسخ به:مصاحبه با لوسیو

موراتي انساني خيلي متين با قلبي بزرگ است.

مدت‌ها است که در اينتر است و هيچ بازيکني هم در مورد او، بد حرف نمي‌زند. باشگاه برايش بسيار با اهميت است.

با اين وجود حتي اگر وضع خوب نباشد، به بازيکن حمله نمي‌کند.

هوينس هم خيلي احساساتي است اما کمي نامتعادل است. موراتي فردي آرام است،‌ ولي هوينس اينطور نيست.

گاهي بي‌ملاحظه حرف مي‌زند و باحرف‌اش، آدم‌هاي دور و اطرافش را مي‌رنجاند.

او در رختکن يا در محافل عمومي هياهو راه مي‌اندازد و باعث خجالت بازيکنان و اطرافيان مي‌شود

: دروغگو با دروغ گوئی خود سه چیز را به دست می آورد

خشم خدا را نسبت به خود -

نگاه تحقیر آمیز مردم را نسبت به خود -

دشمنی فرشتگان را نسبت به خود -

امیر المومنین ، امام علی علیه السلام

اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

سه شنبه 28 دی 1389  1:20 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها