0

✅من رای می دهم زیرا :.....

aftabm
aftabm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25070

پاسخ به:✅من رای می دهم زیرا :.....

نقل قول siryahya
نقل قول borkhar
نقل قول siryahya

من رای نمی دهم زیرا رای من هیچ ارزشی ندارد و همه چی دست خودشون هست

سلام آقای طاهرزاده....

قطعا حرفتون از ته دل نبود:-)...میدونم....

ولی اگه کسی رای هم نداد پس هیچ انتظاری هم نباید داشته باشه که چرا اینجور شد چرا اونجوری شد....

سلام برخوار خانوم (البته اصطلاح غلطیه چون بی ادبیه ادمو با اسم محلش صدا بزنی ولی در هر حال ما زود عادت میکنیم به خیلی چیزا حتی به اشتباه)

انتخاب و رای و همه اینها زمانی مشروعیت پیدا میکنه و ارزشمند هست و البته وظیفه که

اولا آزادانه باشه

دوما رفع تکلیف نباشه

سوما بدونی نفری که انتخاب میکنی فردا دلیل بدبختی هزاران نفر نشه (8 سال قبل تو خیابان جشن و عروسی بود تنها به یک دلیل و من خیلی ناراحت بودم از این قضیه، متاسفانه تو این چندین سال این ناراحتی تموم نشده هنوز)

البته خدا رو شکر من تا حالا انتخابی نکردم که نتیجش اینتوری بشه و از این بابت هزاران بار از خداوند متعال سپاس گذارم 

تفکر لازم هستیم شدیدا

سلام و عرض ادب: محضر طاهرزاده عزیز

سلام منظور از آزادانه باشد..یعنی چی؟

اگر رفع تکلیف نباشد به نظرتو ن واجبه؟

یعنی دور دوم مردم نمی دونستن و رای دادن؟

ممنونم جواب بدهید؟

پنج شنبه 6 خرداد 1400  8:11 AM
تشکرات از این پست
borkhar siryahya
mansoor67
mansoor67
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3583

رای می دهم تا پاسدار ی کرده باشم از خون شهدا

پنج شنبه 6 خرداد 1400  10:39 AM
تشکرات از این پست
aftabm ravabet_rasekhoon hermes65
koraza
koraza
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 49

انتخابات يك تكليف الهى است و سبب عظمت همه ما در جهان می شود. بنابراین من به فرمان رهبرم لبیک می گویم و رای می دهم. 

پنج شنبه 6 خرداد 1400  11:06 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon aftabm hermes65
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19324

نقل قول siryahya
نقل قول borkhar
نقل قول siryahya

سلام آقای طاهرزاده....

ولی اگه کسی رای هم نداد پس هیچ انتظاری هم نباید داشته باشه که چرا اینجور شد چرا اونجوری شد....

سلام برخوار خانوم (البته اصطلاح غلطیه چون بی ادبیه ادمو با اسم محلش صدا بزنی ولی در هر حال ما زود عادت میکنیم به خیلی چیزا حتی به اشتباه)

انتخاب و رای و همه اینها زمانی مشروعیت پیدا میکنه و ارزشمند هست و البته وظیفه که

اولا آزادانه باشه

دوما رفع تکلیف نباشه

سوما بدونی نفری که انتخاب میکنی فردا دلیل بدبختی هزاران نفر نشه (8 سال قبل تو خیابان جشن و عروسی بود تنها به یک دلیل و من خیلی ناراحت بودم از این قضیه، متاسفانه تو این چندین سال این ناراحتی تموم نشده هنوز)

البته خدا رو شکر من تا حالا انتخابی نکردم که نتیجش اینتوری بشه و از این بابت هزاران بار از خداوند متعال سپاس گذارم 

تفکر لازم هستیم شدیدا

سلام....

الان انتخاب آزادانه نیست؟ چرا این فکرو می‌کنید اونوخ؟؟

اگه آزادانه نبود هشت سال پیش یا چهار سال پیش روحانی لاقل رئیس جمهور نمیشد!

این انتخاب خوده مردم بود دیگه!

بعدشم شما اگه یه انتخاب درست داشته باشی....دلیل بد بختی هزاران نفر نمیشید....خب اینو آزاد گذاشتن که هر کی از نظرش هر کی دلیل بدبختی هزاران نفر نمیشه رو انتخاب کنه دیگه!

پنج شنبه 6 خرداد 1400  12:03 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon aftabm siryahya
aliamirkalali
aliamirkalali
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 215

سلام

چون حق انتخاب دارم

پنج شنبه 6 خرداد 1400  1:13 PM
تشکرات از این پست
aftabm hermes65
iustminers
iustminers
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 360

نقل قول siryahya
نقل قول borkhar
نقل قول siryahya

سلام آقای طاهرزاده....

اولا آزادانه باشه

دوما رفع تکلیف نباشه

تفکر لازم هستیم شدیدا

----------------------------------------

سلام 

در عاقبت خودمان نه شدیدا که کمی تفکر کنیم بد نیست آقا

به انتخابات سال 1392 کاری ندارم، چرا که خیلی افراد گول خوردند، هر چند کار خدا بی حساب نیست و از رای انها سوال میشه به نظرم که چرا؟

اما چه بخواهید و چه نخواهید و نخواهند، تمام کسانی که در سال 1396 رای به روحانی دادند و یا مثل شما سکوت کردند و رای ندادند، در تمام کارهای جناب روحانی شریکند و پاداش و عقوبتی هم داشته باشن کارهایش، ب رای دهندگان به وی و اونایی ک کلا رای ندادن (اینم بگم نه هر کسی ک رای نداده، مثلا اون کارگری ک وقت نکرده یا کسی ک روی تخت بیمارستان بوده و ...، نه). ان شاءالله

---

پ. ن: در قضایای بعد از شهادت حضرت رسول الله (ص)، همه که کافر نبودند، بی بصیرتی باعث آن بلاها بر خاندان رسول الله (ص) شد و ما انها را همیشه لعن می کنیم

اَللّهُمَّ الْعَنْ اَوَّلَ ظالِمٍ ظَلَمَ حَقَّ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ آخِرَ تابِعٍ لَهُ عَلی ذلِکَ

و نمی گیم گول خوردند و نمی گیم آنها که سکوت کردن را خدا جدا کن!

چرا که ساکت ماندن ها، مثل حامیان غاصبان ولایت هستند

.

در قضیه کربلا هم همین است، سکوت کنندگان و همراهان یزید در یک صف هستند، چرا که ماندند و سر خون خدا بر نی رفت و کاری نکردند.

حالا رای ندادن و تحریم انتخابات و سکوت کنندگان، همه در یک ترازند

چه بخواهند و بخواهید و چه نخواهید و نخواهند

خدایی که از ذرة مثقال نمی گذرد، از 8 سال که همه می دانن، اسمی ۸ سال ولی عملی بیشتر. که بدبختی بر مردم بود، می گذرد؟ چه کسانی که بدبختی ایجاد کردند و چه کسانی که آنها را بالا آوردند.

والعاقبة للمتقین

پنج شنبه 6 خرداد 1400  3:40 PM
تشکرات از این پست
aftabm siryahya hermes65
iustminers
iustminers
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 360

من رای می دهم

به اصلح هم رای می دهم

به کسی که خداشناس باشد هم رای می دهم و در یک کلمه انقلابی 

چون شرکت در انتخابات را رای به جمهوری اسلامی و رای به خون شهدا، می دانم

پنج شنبه 6 خرداد 1400  3:42 PM
تشکرات از این پست
aftabm siryahya ravabet_rasekhoon hermes65
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957
جمعه 7 خرداد 1400  7:54 AM
تشکرات از این پست
aftabm siryahya hermes65
shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5535

بنام خدا

با سلام

بنده رای میدهم زیرا طبق نظر مراجع که ما مقلد آنها هستیم و همچنین رهبرنظام شرکت در انتخابات نظام جمهوری اسلامی برای افراد واجد شرایط وظیفه شرعی، اسلامی و الهی است.ضروریست افراد واچد شرایط با شناخت مناسب به فرد اصلح رای بدهند.بهرحال اگر فرد منتخب وظیفه خود را نتوانست درست انجام بدهد ضمن اینکه در پیشگاه الهی بدلیل پذیرفتن مسئولیتی که از عهده آن بر نمی آمده مسئول است بلکه پاسخگوی مردم و مسئولین هم خواهد بود.اعتقاد ما بر این است که قیامتی وجود دارد و همه ما حسابرسی خواهیم شد لذا اجازه نداریم شانه از زیر بار مسئولیت خالی کنیم و به بهانه های واهی وظیفه خودمان را انجام ندهیم.

اگر چه انتظار هم داریم که چنانچه فرد مسئولی حتی اگر رئیس جمهور هم باشد وظایفش را طبق قانون و با تشخیص ناظران حکومتی درست انجام نداد و باعث ضرر و زیان به نظام و مملکت و مردم شد مورد مواخذه و محاکمه قرار گیرد تا علاوه بر عقوبت اخروی در همین دنیای فانی هم جوابگوی مسئولیتی که انجام نداده باشد.

جمعه 7 خرداد 1400  11:14 AM
تشکرات از این پست
aftabm hermes65
eissahani
eissahani
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 853

من رای می دهم‌چون وظیفه شرعی و تکلیف می باشد

جمعه 7 خرداد 1400  8:12 PM
تشکرات از این پست
aftabm hermes65
javadinejad
javadinejad
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2041

من رای می دهم تا خون شهدای عزیزمان پایمال نگردد

شنبه 8 خرداد 1400  10:33 AM
تشکرات از این پست
aftabm ravabet_rasekhoon hermes65
217900
217900
کاربر جدید
تعداد پست ها : 2

برای بدست آمدن حق رای من،بهترین انسانهای روزگار،جانشان را کف دست گرفتند و تقدیم خدا کردند.نمیگذارم حقم را از من بگیرند وناحق ،جایگزین شود.این نظام هنر دست شهیدان است.آنها دست تقدیم  کردند و مافقط یک اثرانگشت،تقدیم میکنیم.

شنبه 8 خرداد 1400  6:49 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon hermes65
217900
217900
کاربر جدید
تعداد پست ها : 2

عزیزم اگر رای من و تو تاثیری نداشت،دشمنان ایران و گرگهایی مثل نتانیاهو،اینقدر تلاش نمی کردند که ما رای ندهیم.آدمی که از حقش میگذرد،بی ارزش می شود نه آن که حقش را می گیرد

شنبه 8 خرداد 1400  6:57 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon hermes65
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

نقل قول iustminers
نقل قول siryahya
نقل قول borkhar
نقل قول siryahya

خدایی که از ذرة مثقال نمی گذرد، از 8 سال که همه می دانن، اسمی ۸ سال ولی عملی بیشتر. که بدبختی بر مردم بود، می گذرد؟ چه کسانی که بدبختی ایجاد کردند و چه کسانی که آنها را بالا آوردند.

والعاقبة للمتقین

==============

سلام آقا احوال شما

آقا من که نگفتم اون موقع رای ندادم این یک، اتفاقا اون موقع خیلی هم تحقیق و پیگیر بودم و تشویق خیلیام کردم که به روحانی رای ندن

و دوم اینکه به نظر من در روی کار آمدن روح ...انی سرمایه دار جماعت بیشتر دست داشت تا مردم عادی که عینا دیدم

و اینکه میگن این همه نظارت و ..... هست من چون به عینه دیدم زیاد به همچین چیزی اعتقادی ندارم ( شخصی که به نون شبش محتاجه صد در صد با یه وعده توخالی، با یه هزینه ناچیزم میشه رایشو گرفت)

و اینکه کاملا به نظر شمام احترام میزارم

و یه ماشالا هم داره که این همه به آیات قران واردین

و یه توصیه داشتم تاریخ ایران هم بخونین هم جای دوری نمیره چون تاریخ تکرار می شود

شنبه 8 خرداد 1400  8:36 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

نقل قول aftabm 

نقل قول siryahya

نقل قول borkhar

نقل قول siryahya

سلام و عرض ادب: محضر طاهرزاده عزیز

سلام بر عزیز راسخون

سلام منظور از آزادانه باشد..یعنی چی؟

به نظرتون چرا آقا اومد گفت قضیه تایید یا رد کاندیدایی نمیتونه قطع به یقین درست و بی نقص باشه، و احتمال اینکه که نفراتی که این وظیفه رو بر عهده دارن منزه از خطا نیستن؟ پس نمیشه گفت که ما محدودیم نه آزاد

اگر رفع تکلیف نباشد به نظرتو ن واجبه؟

نفهمیدم این ینی چی ولی اون شخصی که امید نداشته باشه براش هیچ فرقی نداره هر اتفاقی دور و برش بیفته - اگه بذر امید رو تو این مملکت بکارن خیلی راحت پیشرفت و به دنبال اون خیلی چیزای دیگه که همیشه شعار بوده و همچنان خواهد بود رو میشد حل کرد ولی حیف = تاریخ گواه همه چیزه

یعنی دور دوم مردم نمی دونستن و رای دادن؟

ینی نظر ما (مردم عادی) از نظر و خواست عده محدود 10 درصدی در جامعه و بالادستی ها میتونه ارجحیت داشته باشه؟ (مصداقشون میشه دید به عینه از اخر چند تا رو بگم: رد صلاحیت برخی کاندیدا، قضیه بورس، قضیه برجام و لغو اون، بنزین)

ممنونم جواب بدهید؟

در اخر به نظر شخصی من تا اون جایی که سواد دارم جامعه توسط قشر قدرتمند و سرمایه دار اداره میشه و به سمت و سوی خواسته های اونا پیش میره و مردم عادی باید خودشونو وفق بدن باهاش 

یک سوال: سیاست گذاری رو کی انجام میده؟ اونی که سیاست گذاری میکنه رو کی انتخاب میکنه و تحت چ شرایطی؟

خوشال میشم اگه مصداق های برعکس نظر من رو بفرمایین

شنبه 8 خرداد 1400  8:52 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها