0

چجوری یک خبر بد رو بدهیم؟

amirbest
amirbest
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2319

چجوری یک خبر بد رو بدهیم؟

زني جوان در راهروي بيمارستان ايستاده، نگران و مضطرب. در انتهاي کادر در بزرگي ديده مي شود با تابلوي "اتاق عمل".

چند لحظه بعد در اتاق باز و دکتر جراح – با لباس سبز رنگ – از آن خارج مي شود. زن نفسش را در سينه حبس مي کند. دکتر به سمت او مي رود. زن با چهره اي آشفته به او نگاه مي کند...

دکتر: واقعاً متاسفم، ما تمام تلاش خودمون رو کرديم تا همسرتون رو نجات بديم. اما به علت شدت ضربه نخاع قطع شده و همسرتون براي هميشه فلج شده. ما ناچار شديم هر دو پا رو قطع کنيم، چشم چپ رو هم تخليه کرديم... بايد تا آخر عمر ازش پرستاري کني، با لوله مخصوص بهش غذا بدي، روي تخت جابجاش کني، حمومش کني، زيرش رو تميز کني و باهاش صحبت کني... اون حتي نمي تونه حرف بزنه، چون حنجره اش آسيب ديده...

با شنيدن صحبت هاي دکتر به تدريج بدن زن شل مي شود، به ديوار تکيه مي دهد. سرش گيج مي رود و چشمانش سياهي مي رود.

با ديدن اين عکس العمل، دکتر لبخندي مي زند و دستش را روي شانه زن مي گذارد و میگوید: شوخي کردم... شوهرت همون اولش مُرد

مشکل اینجاست که   

مدیر تالار عکس های خبری

http://www.rasekhoon.net/Forum/ForumShow-116-1.aspx

ما جراتش را نداریم.

زندگی پر از اتنخاب است

یک شنبه 26 دی 1389  10:41 PM
تشکرات از این پست
M_Mehrdad_gh
M_Mehrdad_gh
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 1

پاسخ به:چجوری یک خبر بد رو بدهیم؟

زمانی که عاشق کسی هستی رهایش کن

اگر عاشقت باشد بر میگردد

و اگر بازنگشت بدان هرگز دوستت نداشته است

یک شنبه 26 دی 1389  11:04 PM
تشکرات از این پست
kohertala
kohertala
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 113

هفته گذشته یکی از دوستانم به من زنگ زد وبلا فاصله گفت که یکی از دوستانمان سکته مغزی کرده وحال او وخیم ومنتقل به بیمارستان شده

سرم گیج رفته وفشار خونم بالا رفت واون روز حالم خیلی بد شد بخاطر نتونست خبر بصورت مناسب به من بگویید واقعا یک راه خوب باید انتخاب کرد

یک شنبه 26 دی 1389  11:16 PM
تشکرات از این پست
amirbest
amirbest
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2319

نقل قول kohertala

هفته گذشته یکی از دوستانم به من زنگ زد وبلا فاصله گفت که یکی از دوستانمان سکته مغزی کرده وحال او وخیم ومنتقل به بیمارستان شده

سرم گیج رفته وفشار خونم بالا رفت واون روز حالم خیلی بد شد بخاطر نتونست خبر بصورت مناسب به من بگویید واقعا یک راه خوب باید انتخاب کرد

به نظر من شخص گوینده هم در گفتن جواب نقش مهمی دارد .گفن اش هم مهم

مشکل اینجاست که   

مدیر تالار عکس های خبری

http://www.rasekhoon.net/Forum/ForumShow-116-1.aspx

ما جراتش را نداریم.

زندگی پر از اتنخاب است

دوشنبه 27 دی 1389  2:34 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها