طالع سال ميمون >> متولد خرداد
|
طالع مشترک :
|
| بي قرار و ناآرام است.مرتب سر و صدا راه مي اندازد.ماجراجو و بي ثبات است.مايل است کسي را واقعاً از صميم قلب دوست داشته باشد،عاشق تئاتر است.شم اقتصادي قوي دارد.عاشق تغيير و تحول است |
|
طالع مرد :
|
| حسادت صفتي است که شما تقريبا هرگز در يک شوهر متولد شده در برج دو پيکر مشاهده نمي کنيد و اگر احيانا موردي پيدا شد که آن فکر و حالت را در او بوجود بياورد،فورا آن را با تمام قدرت از خود دور مي کند(مگر اينکه به هنگام تولد صور ديگر فلکي در وضعي باشند که تأثير شديدي روي او گذاشته باشند)طبيعي است که هيچ انساني را نمي توان يافت که به کلي فاقد حس حسادت باشد،اما در متولد برج خرداد ميزانش بسيار کم مي باشد.در مورد عشق نيز به جنبه هاي جسماني آن توجه زيادي ندارد.احساس او از آنچه که مي بيند و يا مي شنود خيلي بيشتر از ديگران است و صورت فلکي ماه تولدش که برابر صورت فلکي ديگر به وي کمک مي کند تا به کنه نکات باريک پي ببرد.عشق او چنان جنبه ملکوتي دارد که انسان گاهي خيال مي کند اصلا به جنبه هاي جسماني و مادي آن به کلي بي توجه است |
| طالع زن : |
| من مي توانم به شما اطمينان بدهم که او به تنهايي مجموعه اي است از چند زن و متاسفم از اينکه بايد اضافه کنم که شناخت هر يک از اين زن ها که به کلي با بقيه تفاوت دارد محتاج بررسي هاي زياد و کوشش فراوان مي باشد.سن و سال در رفتار و کردار زني که در اين ماه متولد شده باشد تاثير بسزايي دارد زيرا تا زماني که دوران شباب را پشت سر نگذاشته است رؤياهاي عاشقانه تنها انديشه اي هستند که در سرش وجود دارد.در اين دوره او به ميزان فوق العاده زيادي متلون المزاج و بي ثبات است.او يک روز به خاطر نحوه تبسم،تن صدا و يا حتي طرز راه رفتنتان به دنبال تان مي آيد و بعد در عرض بيست چهار ساعت آنچنان از شما روگردان مي شود که از موهاي سرتان تا جوراب پايتان را مورد انتقاد قرار مي دهد و اين کار را چنان تند و کنايه آميز انجام مي دهد که شما احتمالا براي التيام جراحات قلب تان مي رويد دست به دامان روانکاو بشويد |
اگر من و شما خودمان را اصلاح کنیم ، جامعه درست می شود
یک شنبه 26 دی 1389 8:28 PM
تشکرات از این پست