ثواب الاعمال از حضرت صادق(ع) روایت شده که به صباح بن سیّابه فرمودند: میل داری به تو تعلیم نمایم چیزی را که روی تو را از گرمی آتش جهنم نگه دارد . عرض کرد : بلی
فرمودند: بعد از نماز صبح صد مرتبه بگو: " اللهم صل علی محمد و آل محمد " که حق تعالی نگه می دارد روی تو را از گرمی جهنم .
از دعوات راوندي نقل است كه حضرت رسول (ص) فرمود : هر كس كه هر روز سه مرتبه و هر شب سه مرتبه از روي حب و شوق به من صلوات فرستد ، بر خداوند سزاوار است گناهان او را كه در آن شب و آن روز كرده است بيامرزد . (منبع : كتاب منازل الآخرة )
رسول خدا (ص) فرمود : هر کس در کتابی یا نوشته ای بر من صلوات بنویسد ، تا زمانی که نام من در آن کتاب هست فرشتگان پیوسته برای او از درگاه حق طلب آمرزش می کنند. ( داستانهای صلوات - ص 8 . سفینه البحار ج2- ص50 )
امام رضا(ع) دعاهایش را با صلوات بر محمد و خاندان او شروع می کرد و در نماز و غیر آن، زیاد صلوات می فرستاد . (عیون اخبار الرضا ج2 - ص194 - آثار برکات صلوات ص76)
ترک صلوات و دعا کردن به دعا هاي شخصي ، مانند رها کردن سرچشمه و به دنبال جوي آب و يا حوض گشتن است ؛ زيرا وقتي براي وسعت مقام و درجه واسطه فيض دعا مي شود ، دعا هاي شخصي هم در آن گنجانده شده است .
منبع : کتاب نکته هاي ناب از آيت الله العظمي بهجت