0

ثواب صلوات - 2

samira90
samira90
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 198

ثواب صلوات - 2

رسول خدا (ص) فرمودند : در معراج ، ملکی را دیدم که هزار هزار دست دارد ( یعنی یک میلیون ) و هر دستی هزار هزار انگشت دارد و هر انگشتی هزار هزار بند دارد . آن ملک گفت : من حساب دانه های قطرات باران را می دانم که چند تا در صحرا و چند دانه در دریا می بارد. تعداد قطرات باران را از ابتدای خلقت تا حال را می دانم ، ولی حسابی است که من از محاسبه آن عاجزم . رسول خدا (ص) فرمودند: چیست؟ عرض کرد: هرگاه جماعتی از امت تو با هم باشند و با هم بر تو صلوات بفرستند ، من از محاسبه ثواب صلوات عاجزم.

صلوات و رنج ‏شيطان
روزى پيامبر اكرم صلى ‏الله ‏عليه ‏و آله از راهى عبور مى‏كرد. در راه شيطان را ديد كه خيلى ضعيف و لاغر شده است. از او پرسيد: چرا به اين روز افتاده ‏اى؟
گفت: يا رسول ‏الله از دست امت تو رنج مى‏برم و در زحمت‏ بسيار هستم .
پيامبر فرمودند: مگر امت من با تو چه كرده ‏اند ؟
گفت: يا رسول ‏الله، امت ‏شما شش خصلت دارند كه من طاقت ديدن و تحمل اين خصايص را ندارم .
اول اين كه هر وقت ‏به هم مى‏ رسند سلام مى‏كنند.
دوم اين كه با هم مصافحه - دست دادن- مى ‏كنند.
سوم آن كه ، هر كارى را كه مى‏ خواهند انجام دهند «ان‏ شاء الله» مى ‏گويند ،
چهارم از اين خصلت ها آن است كه استغفار از گناهان مى ‏كنند ،
پنجم اين كه تا نام شما را مى‏ شنوند صلوات مى‏فرستند
ششم آن كه ابتداى هر كارى « بسم الله الرحمن الرحيم‏» مى‏ گويند.

در اصول کافی است که، رسول خدا(ص) فرموده‌اند در مقابل صد صلوات حق تعالی صد حاجت را برآورده می‌نماید.

راوی می گوید امام صادق (ع) از من پرسیدند نمی خواهی چیزی یادت بدهم که خداوند با آن صورتت را از حرارت جهنم حفظ کند ؟ عرض کردم چرا. فرمودند : پس از سپیده دم ، صد بار بگو : " اللهم صل علی محمد و آل محمد" تا خداوند صورتت را از حرارت جهنم حفظ کند.
منبع کتاب برکات و ثواب های صلوات

از حضرت صادق (ع) در بحار جلد 90 صفحه 56 نقل شد که ، هر کس بعد از نماز ظهر روز جمعه سه مرتبه بگوید: اللهمّ اجعل صلواتک و صلوات ملائکتک و رسلک علی محمّد و آل محمّد در امان است تا جمعه دیگر.

در کتاب جمال الاسبوع از امام جعفر صادق (ع) منقول است : هر کس بعد از نماز عصر روز جمعه ده مرتبه بگوید : اللهّــمّ صلّ علی محمّد و آل محمّد الاوصیاء المرضیین بافضل صلواتک و بارک علیهم بافضل برکاتک و علیه و علیهم السلام و علی ارواحهم و اجسادهم و رحمه اللّه و برکاته  ملائکه برای آن شخص از این جمعه تا جمعه دیگر در همین ساعت صلوات می فرستند.
یک شنبه 26 دی 1389  8:00 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها