0

امامزاده میر قوام الدین (علیه السلام)

ali_81
ali_81
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10633

امامزاده میر قوام الدین (علیه السلام)

این امامزاده شریف از نوادگان امام حسن مجتبی (علیه السلام) می باشد. امامزاده در خوراسگان به دست دشمنان به شهادت می رسد و به دست مردم خوراسگان در محل فعلی آن دفن می گردد.

به امامزاده میر قوام الدین (علیه السلام) معروف می باشد.

السَّلامُ عَلَیکَ اَیُّهَا السَّیِّدُ الزَّکِیُّ، اَلطّاهِرُ الوَلِیُّ، وَالدّاعِی الحَفِیُّ؛ اَشهَدُ اَنَّکَ قُلتَ حَقّاً، حَقّاً، وَنَطَقتَ حَقّاً وَصِدقاً، وَدَعوتَ اِلی مَولایَ وَمَولاکَ، عَلانِیَةً وَسِرًّا، فازَ مُتَّبِعُکَ، وَنَجا مُصَدِّقُکَ، وَخابَ وَخَسِرَ مُکَذِّبُکَ، وَالمُتَخَلِّفُ عَنکَ، اَشهَد لی بِهذهِ الشَّهادَةِ، لِاَکونَ مَنَ الفائِزینَ بِمَعرِفَتِکَ وَطاعَتِکَ، وَتَصدیقِکَ وَاتِّباعَکَ، وَالسَّلامُ عَلَیکَ یا سَیِّدی وَابنَ سَیِّدی. اَنتَ بابُ اللهِ المُؤتی مَنهُ، وَالمَأخوذُ عَنهُ، اَتَیتُکَ زائِراً، وَحاجاتی لَکَ مُستَودِعةً، وَها اَنَا ذا اَستَودِعُکَ دینی وَاَمانَتی، وَخَواتیمَ عَمَلی، وَجَوامِعَ اَمَلی اِلی مُنتَهی اَجَلی، وَالسَّلامُ عَلَیکَ وَرَحمَةُ اللهِ وَبَرَکاتُه.

سلام بر تو ای آقای پاک و پاکیزه و سرور من و ای دعوت کننده (به حق) به مهربانی، گواهی دهم که تو حق گفتی و به حق و راستی سخن کردی و (مردم را) آشکارا و نهان بسوی مولای من و مولای خودت دعوت فرمودی رستگار شد پیرو تو و نجات یافت تصدیق کننده ات و نومید و زیانکار شد تکذیب کننده ات و آنکس که با تو مخالفت کرد گواه باش برای من این گواهی را تا من بوسیله معرفت و اطاعت تو و تصدیق و پیروی کردنت از زمره رستگاران باشم و سلام بر تو ای آقای من و ای فرزند آقای من توئی درگاه خدا که از آن درآیند و (معالم دین را) از آن بگیرند آمده ام به درگاهت برای زیارت و حاجت های خود را به تو سپرده ام و من اکنون به تو می سپارم دینم و امانتم و سرانجام کارهایم و همه آرزوهایم را تا پایان عمرم و بر تو باد سلام و رحمت خدا و برکاتش.

آستان امامزاده سیدقوام الدین (علیه السلام) در شهرستان اصفهان، بخش مرکزی، شهر خوارسگان، خیابان اباذر واقع شده است. ساختمان اصلی امامزاده در دهه های اخیر تخریب و بجای آن ساختمان آجری کوچکی ساخته شده بود که در سال 1390 به همت هیئت امناء ساختمان مذکور تخریب و به جای آن ساختمان جدید در دو طبقه در دست احداث می باشد که هنوز به اتمام نرسیده است. امامزاده در حال حاضر فاقد گنبد و گلدسته و ضریح می باشد.

استان اصفهان ـ شهرستان اصفهان ـ بخش مرکزی ـ شهر خوارسگان، خیابان اباذر، کوچه 20.

دوشنبه 17 شهریور 1399  12:52 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها