علی خانزاده، دبیرکارگروه محتوای دیجیتال ستاد مردمی بزرگداشت مباهله با اشاره به لزوم آشنایی مردم با مباهله اظهار داشت: متأسفانه روز مباهله مورد غفلت بسیاری قرار گرفته است، تا جایی که کمتر کسی از فضائل این روز و اتفاقاتی که در آن ایام رخ داد، مطلع است.
وی با بیان اینکه ستاد مردمی بزرگداشت مباهله در نخستین اقدام با نبود تولیدات با موضوع مباهله مواجه شد، افزود: با توجه به نبود تولیدات محتوایی در فضای مجازی درباره مباهله و همچنین اهمیت غربتزدایی از مباهله در شرایط کرونا، علی انسانی، شاعر آیینی کشورمان پیشنهاد تولید محتوا در فضای مجازی با موضوع مباهله را مطرح کرد که این پیشنهاد بررسی و اجرایی شد.
خانزاده از آغاز پویش «مباهله» خبر داد و گفت: این پویش در دو بخش مردمی و شرکتها با محوریت «تصویرگری و روایتگری در قالب فیلم، عکس و پادکست»، «مباهله نمادین بر اسلام دین گفتوگو»، «مباهله آشکار شدن مسیر هدایت»، «مباهله معرفی سبک زندگی اسلامی و مدرنیته»، «مباهله به تصویر کشیدن سیره عملی اهل بیت (ع)»، «دعای روز مباهله»، «آیه مباهله»، «تبلیغ و ترویج مباهله» برگزار میشود.
وی با بیان اینکه علاقهمندان به شرکت در پویش مباهله میتوانند در سه قالب آثار خود را ارسال کنند، خاطرنشان کرد: تولیدات محتوایی برای شرکت در پویش مباهله در قالبهای «فیلم» شامل فیلم کوتاه، موشنگرافی و پویانمایی، «صوت» شامل مداحی، پادکست و سخنرانی و همچنین «عکس» شامل عکسنوشته و اینفوگرافی پیشبینی شده است.
خانزاده درباره نحوه شرکت در پویش مباهله در فضای مجازی نیز گفت: افراد با تولید محتوای دیجیتال و انتشار آن با هشتگ «مباهله»، «مباهله_مباهات_پیامبر» و «مباهله_روز_شکوه_اسلام» در اینستاگرام، روبیکا، چارخونه یا قرار دادن محتوا در درگاه ارتباطی دبیرخانه دائمی آثار مباهله در این پویش شرکت کنند.
دبیر کارگروه محتوای دیجیتال ستاد مردمی بزرگداشت مباهله با بیان اینکه پویش مباهله از امروز آغاز شده است، افزود: علاقهمندان تولیدات محتوایی و متناسب با روز مباهله را در قالبهای اعلام شده میتوانند از امروز تا پایان مردادماه به دبیرخانه پویش مباهله ارسال کنند تا پس از داوری آثار در دو مرحله، آثار برتر در روز میلاد پیامبر اعظم (ص) معرفی و تجلیل شوند.
به گزارش فارس، برنامههای روز مباهله امسال به دلیل شیوع کرونا و اعمال محدودیتها برای برپایی مراسم جشن به صورت مجازی برگزار میشود.