0

پویش من ماسک میزنم.(ممنون از مشارکت شما)

ariya93
ariya93
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 668
پنج شنبه 19 تیر 1399  9:20 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon fsmuosavi
seyedhadi58
seyedhadi58
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 66
پنج شنبه 19 تیر 1399  10:12 AM
تشکرات از این پست
majid68
majid68
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 4493

پاسخ به:پویش من ماسک میزنم.(ممنون از مشارکت شما)

• چرا باید ماسک بزنیم؟
به گفته ایرج حریرچی معاون کل وزارت بهداشت استفاده از ماسک می‌تواند تا ۸۵ درصد احتمال ابتلا به ویروس کرونا را کاهش بدهد
به گزارش شهرآرانیوز، وی درباره استفاده از ماسک گفت: هیچ دارو یا مواد غذایی خاصی برای مقابله با کرونا وجود ندارد و باید فقط استفاده از ماسک در دستور کار قرار گیرد.

به گفته کارشناسان، استفاده نکردن از ماسک می‌تواند خطر انتقال ویروس کرونا را تا چهار برابر افزایش بدهد. بسیاری از افراد ناقل ویروس کرونا هستند، اما اطلاعی از آن ندارند. وقتی فرد ناقل بدون ماسک، عطسه یا سرفه می‌کند، احتمال ابتلای فرد سالم بدون ماسک تا ۹۰ درصد خواهد بود. همچنین احتمال انتقال ویروس کرونا از فرد ناقل با ماسک به فرد سالم بدون ماسک تا پنج درصد است. در حالیکه احتمال انتقال ویروس کرونا از فرد ناقل با ماسک به فرد سالم با ماسک به ۱.۵ درصد می‌رسد.

هرچند شرایط متخلف در این زمینه موثر هستند، اما اگر همه افراد جامعه از ماسک استفاده کنند، احتمال انتقال ویروس تا حد بسیار زیادی کاهش خواهد یافت. هرچند مسائل دیگری مانند رعایت فاصله گذاری و پرهیز از حضور در مکان‌های شلوغ در این زمینه موثر است.

منبع:ایرنا
پنج شنبه 19 تیر 1399  11:00 AM
تشکرات از این پست
atabak
atabak
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 660
پنج شنبه 19 تیر 1399  11:25 AM
تشکرات از این پست
fsmuosavi ravabet_rasekhoon fm1515
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

من ماسک میزنم اول به خاطر خودم و بعد به خاطر سلامتی اطرافیانم

اگه سلامتی عزیزانتون براتون مهمه خواهش میکنم ماسک بزنید

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

پنج شنبه 19 تیر 1399  12:52 PM
تشکرات از این پست
farshon fsmuosavi ravabet_rasekhoon fm1515
bibi100
bibi100
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 784
پنج شنبه 19 تیر 1399  2:11 PM
تشکرات از این پست
fsmuosavi ravabet_rasekhoon
fardost
fardost
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 987

ماسک زدن برخی مردم مثل کلاه کاسکت گذاشتن موتورسواراست که هروقت پلیس رومی بینن میذارن سرشون یاروی دسته موتورآویزون می کنن،درست ماسک رومصرف کنیم

پنج شنبه 19 تیر 1399  8:03 PM
تشکرات از این پست
nori200
nori200
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1294
پنج شنبه 19 تیر 1399  8:34 PM
تشکرات از این پست
fsmuosavi ravabet_rasekhoon fm1515
benhour
benhour
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1566
پنج شنبه 19 تیر 1399  8:37 PM
تشکرات از این پست
iraji5
iraji5
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 710
پنج شنبه 19 تیر 1399  8:42 PM
تشکرات از این پست
mahdia1397
mahdia1397
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 109

ماسک پارچه‌ای قابل شستشو و ارزان بخریم

جمعه 20 تیر 1399  2:05 AM
تشکرات از این پست
mahdia1397
mahdia1397
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 109
جمعه 20 تیر 1399  2:06 AM
تشکرات از این پست
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 28735

«من ماسک می‌زنم» می‌تواند شکلی از امربه‌معروف باشد

شریفیان: پویش «من ماسک می‌زنم» می‌تواند شکلی از امربه‌معروف باشد

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس گفت: پویش «من ماسک می‌زنم» را می‌توان به‌نوعی دعوت به خیر و مصداق امربه‌معروف دانست که باید تقویت شود.

مهدی شریفیان در گفت‌وگو با ایسنا در مورد ضرورت تقویت پویش‌های اجتماعی در مبارزه با همه‌گیری کرونا گفت: بر اساس آنچه کارشناسان و متخصصان پزشکی و همین‌طور مسئولان بهداشت و درمان می‌گویند به نظر می‌رسد باید برای زندگی با کرونا آمادگی داشته باشیم و این ویروس تا زمان یافتن واکسن و یا درمان قطعی مدتی نسبتاً طولانی را همراه ما خواهد بود. به همین دلیل لازم است زمینه‌ها و انگیزه‌هایی برای تغییر رفتار و تطبیق سبک زندگی فردی و اجتماعی‌مان با این بیماری ایجاد کنیم.

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس تأکید کرد: در این راستا لازم است با در پیش گرفتن نوعی از امربه‌معروف و نهی از منکر در مورد دعوت همگانی به رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی مثل ماسک زدن، همه با حساسیت از رفتارهای درستی که موجب افزایش ایمنی جامعه و ارتقای سلامت فردی و جمعی می‌شود حمایت کنیم که پویش «من ماسک می‌زنم» را می‌توان از این نوع دعوت‌ها دانست که باید تقویت شود.

وی در مورد ضرورت حفظ همبستگی اجتماعی از خلال مبارزه با کووید 19 تصریح کرد: یکی از فرصت‌هایی که در این بیماری و مسائل مشابه آن از لحاظ کارکرد اجتماعی وجود دارد این است که باعث همبستگی افراد جامعه حول یک محور مشخص می‌شود و فکر می‌کنم آمارهای گزارش‌شده از موضوع همدلی و کمک مؤمنانه و یا توجه روزافزون مردم به رعایت مسائل بهداشتی تائید کننده این موضوع است.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر و پردیس در مجلس با اشاره به وجود تعارض همیشگی که غالباً در بین سلامت و فعالیت اقتصادی وجود دارد گفت: این تعارض همیشگی بوده و جوامع انسانی غالباً در پی راه‌حلی برای این مسئله هستند. مثلاً موضوع آلودگی هوا، گرم شدن کره زمین و آلودگی ناشی از فعالیت‌های صنعتی ازاین‌گونه است اما در مورد مسئله چالش بین سلامت و شیوع کرونا به نظر من باید به آن به‌عنوان یک مسئله نوپدید نگاه کرد و برای حل آن تلاش کرد.

وی ادامه داد: مسئله ناشناختگی این بیماری و عدم وجود راه قطعی درمان برای آن، تصمیم‌گیری در مورد روش‌هایی که باید برای مقابله با آن در پیش‌گرفته شود را سخت کرده است و باید با راه‌حل‌های جدیدی به سراغ این مسئله رفت. به‌عنوان ‌مثال اقدام برای تقویت زیرساخت‌های لازم برای اشتغال بدون حضور فیزیکی مثل توسعه مراودات و کسب‌وکارهای اینترنتی یک نمونه از این موارد است که می‌تواند در حوزه‌های شغلی مختلف بررسی‌شده و در پیش‌گرفته شود و به‌صورت چندبعدی و همه‌جانبه کارهایی برای افزایش بازدهی این کسب‌وکارها انجام پذیرد.

شریفیان با بیان اینکه «شرایط در حال حاضر به‌گونه‌ای است که باید زندگی با کرونا و مسائل مشابه آن را تمرین کنیم» گفت: آمادگی لازم برای این مسائل نوپدید جامعه بشری را به دست آورده و البته هم‌زمان برای مقابله با بروز این شرایط در زمینه‌های مختلف تلاش کنیم.

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: همزمانی نامگذاری سال جاری به نام «جهش تولید» و شیوع کرونا قطعا بی دلیل نیست. من فکر می‌کنم با وجود فشارهای بین المللی و تحریم‌های ظالمانه می‌توان با برنامه‌ریزی دقیق و رعایت همه جوانبِ وضعیت فعلی از فرصت موجود در تهدید کرونا هم استفاده کرد تا این شعار را به بهترین شکل محقق کنیم. بازارهای منطقه‌ای و کشورهای همسایه برای تبادل فرصت مناسبی دارند که به آنها توجه زیادی نشده است و توسعه ارتباطات اقتصادی با این کشورها، به خصوص در شرایط فعلی شیوع کرونا می تواند در زمینه‌های مختلف و متنوعی موجب جهش در تولید شود که به هیچ وجه نباید از آن غافل شد.

http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

جمعه 20 تیر 1399  5:17 PM
تشکرات از این پست
ostooreh
ostooreh
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 34

من هم هر چند کرونا گرفتم و خوب شدم اما به احترام هموطنانم و عشق رهبر فرزانه که فرمودن خودشان هم ماسک میزنند. ماسک میزنم
اگه همه مثل اسفند و اوایل فروردین رعایت کرده بودیم الان تلفات در بدترین حالت تک رقمی شده بود
#من_هم_ماسک_میزنم

شنبه 21 تیر 1399  10:09 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8846

نقل قول ostooreh

من هم هر چند کرونا گرفتم و خوب شدم اما به احترام هموطنانم و عشق رهبر فرزانه که فرمودن خودشان هم ماسک میزنند. ماسک میزنم
اگه همه مثل اسفند و اوایل فروردین رعایت کرده بودیم الان تلفات در بدترین حالت تک رقمی شده بود
#من_هم_ماسک_میزنم

سلام به حاجی ضد کرونا ...ان شالله همیشه سالم باشید...

از اینکه در این پویش شرکت کردید از شما و همه ی مشارکت کنندگان صمیمانه تشکر و قدر دانی می نمایم.

با سپاس

شنبه 21 تیر 1399  12:54 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها