0

خون تو از کی رنگینره ...

aftabm
aftabm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25070

خون تو از کی رنگینره ...

گمان می‌کنیم قاضی فراری پرونده طبری در ایران است

نماینده دادستان درباره وضعیت قاضی منصوری در پرونده طبری گفت: گمان می‌کنیم قاضی جنجالی فراری پرونده طبری در ایران است.

غلامرضا منصوری

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایران،  غلامرضا منصوری، از قضات متهم در پرونده طبری که متواری است، اخیراً در ویدئویی مدعی شده که بیمار است و بزودی به ایران برمی‌گردد و پاسخگوی اتهامات خود خواهد بود.

دیروز در دومین جلسه دادگاه طبری، نماینده دادستان به این ادعا واکنش نشان داد و گفت: او هیچ گواهی پزشکی‌ای به دادسرا ارائه نداده و اگر ادعایی دارد، آن را برابر اصل به سفارت ایران تحویل دهد. او یک ماه بعد از دستگیری طبری از ایران خارج شد و تلفن خود را در ایران گذاشت!  

وی همچنین افزود: ما گمان می‌کنیم که ایشان در ایران است و به وقتش ایشان را احضار می‌کنیم.

غلامرضا منصوری قاضی دادگاه مطبوعات در اواخر دهه ۸۰ و اوایل دهه ۹۰ است که در پرونده اکبر طبری جزو متهمان متواری اعلام شده است. منصوری اخیراً با انتشار ویدئویی مدعی شده که سفرش به خارج از کشور با هدف درمان صورت گرفته و به محض «باز شدن مرزها» به کشور بازمی‌گردد.

پنج شنبه 22 خرداد 1399  10:46 AM
تشکرات از این پست
saeedazimi zahra_53 negin9 ravabet_rasekhoon borkhar nazaninfatemeh mohammad_43
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1

پاسخ به:خون تو از کی رنگینره ...

ان شالله دروغه... من که باور نمیکنم....اصلا سراغ داری کسی با این لباس خیانت کنه.......افرین چه شجاعتی...میخاد برگرده.......خودش قاضییه......این حرفا چیه.......خاک بر سرتونکه خودتون را مدافعین مملکت میدونید.... برا شما واقعا قیامت دروغه...

پنج شنبه 22 خرداد 1399  10:48 AM
تشکرات از این پست
zahra_53 ravabet_rasekhoon
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1

خون من از تمام ایرانیان رنگینتره....باید خارج کشور درمان بشم......به کسی ربط نداره....من قاضیم.....طبری هم معاون قوه قضائیه است.....

پنج شنبه 22 خرداد 1399  10:50 AM
تشکرات از این پست
zahra_53 ravabet_rasekhoon
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 28735

نقل قول aftabm

ان شالله دروغه... من که باور نمیکنم....اصلا سراغ داری کسی با این لباس خیانت کنه.......افرین چه شجاعتی...میخاد برگرده.......خودش قاضییه......این حرفا چیه.......خاک بر سرتونکه خودتون را مدافعین مملکت میدونید.... برا شما واقعا قیامت دروغه...

متاسفانه بوده و هستند .

http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

پنج شنبه 22 خرداد 1399  11:36 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
negin9
negin9
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 427

باید مراقب هوای نفس خود باشیم شیطان دائم کمین است .

پنج شنبه 22 خرداد 1399  11:48 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها