0

روکامبل، یا رول کیک برزیلی

 
gazalsabz
gazalsabz
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : آبان 1389 
تعداد پست ها : 1125
محل سکونت : آذربایجان شرقی

روکامبل، یا رول کیک برزیلی

یک کیک فوق العاده سریع و ساده!

مواد لازم برای رول:

تخم مرغ5 -6 عدد
شکر 5 قاشق غذاخوری
آب5  قاشق غذاخوری
آرد 5 قاشق غذاخوری
بیکینک پودر 1 نیشگون
برای داخل رول : می توانید از کرم شکلات، کارامل شیر!، مربا، مارمالاد یا پوره ی میوه ها با شکر استفاده کنید، بستگی به خلاقیت خودتان!



طرز تهیه:

سفیده ی تخم مرغ ها را جدا بزنید تا سفت شود.

زرده ها، شکر و آب را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

آرد و بیکینگ پودر را بریزید و به آرامی مخلوط کنید.

روی سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و مخلوط را روی آن پهن کنید.

کیک را در فر که از قبل با حرارت  180 درجه ی سانتی گراد گرم شده به مدت 15 – 20 دقیقه قرار دهید تا روی کیک قهوه ای – طلایی شود.

سپس کیک را با کاغذ روغنی از سینی درآورید و همانطور که گرم است مایه داخلی را رویش پهن کنید و آنرا رول کنید، درحین رول کردن کاغذ روغنی را از آن جدا کنید.

روی رول  آماده شده شکر بپاشید و سرو کنید.

نکته: موقع رول کردن کیک باید هنوز گرم باشد وگرنه می شکند.

شنبه 25 دی 1389  9:59 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها