پاسخ به:مشاعره صائمین - 3
تبریک به مؤمنینِ عاشق پیشه
تبریک،بهار رمضان می آید
با سلام و ادب و احترام
کاربر محترم و بزرگوار تالار مسابقات سایت راسخون با توجه به رعایت جوانب مسابقه مشاعره فعالیت روز پانزدهم بنده در این تالار حذف شده علت چیست ؟
لازم به یادآوریست که این کار نادیده گرفتن زحمت دوستان است که با اندک امکانات در سایت فعالیت می کنند . خواهشاً سایت را انحصاری نکنید. با تشکر
با سلام و احترام
با توجه به قوانین مشاعره که در ابتدای صفحه اول آمده ، مواردی که ناشی از عدم رعایت قوانین باشد حذف خواهد شد . چون مشاعره از حالت عادی خود خارح خواهد شد .
اصفهان نگین فیروزه ای جهان
همگی در این ماه عزیز خدا
جملگی دست به دعا ، به درگاه خدا
بدست آوریم دل دوستان را
تا خشنود گردد ، بنده و خدا
نمونه ای از عدم رعایت مقررات مشاعره :
در اینجا باید با حرف (د) شروع کی کردید . که بزودی حذف خواهد شد .
یاد کنیم از دانسته ها و نادانسته هایمان در این ماه
که شاید به خود آییم و بخششی طلب کنیم....
این مورد هم که اصلا شعر نیست . بنده در صفحات اولیه اینگونه موارد را از شما حذف نکردم که شاید در ادامه قوانین مشاعره رعایت شود که متاسفانه رعایت نشد ، ولی بعد از این حذف خواهد شد .
در بند توام، عبد توام، نام تو بردم کوه گنهم را به تو بخشید خداوند حکاک ازل شیر اُحد، نام حسن را با خط خوشش سر در تالار دلم کند
در اسم، اگر چه ما مسلمان هستیم شرمندهی دین و روی قرآن هستیم با بار گناه رو به تو آوردیم سوگند به جان تو پشیمان هستیم
من دانه دانه اشک خودم را فروختم نرخ طلایی گهرم را شکسته ام دیگر مرا نشان خودم هم نمیدهند آیینههای دور و برم را شکسته ام
تا بجوشد آبت از بالا و پست *
ماه رمضان و جان تو در خواب ست رخوت زدهای ، جهان تو در خواب ست هنگام سحر ، لبان جسمت بازست اما دل شب نشان تو ، در خواب ست
تو دست یخ زده ام را گرفتی و انگار به نامه ی عملم اصلاً اشتباهی نیست
توبه بی ذکر علی نیست میسر ولله ذکر حیدر بکند قلب مرا آماده عجبی نیست ببینم در این ماه علی بیشتر از همگان فاطمه را آماده
همه بودند و امام از همه بی کستر بود
زینب ای وای دوباره سر یک بستر بود
دیگر از سوز و نوایم خبری نیست که نیست
دیگر از صدق و صفایم اثری نیست که نیست
در مناجات سحر ادعیه بال و پر ماست
بهر رفتن به سما بال و پری نیست که نیست
تهنیت گوی ملایک به زمین آمده اند
که فضا خوش نفس از مشک و عبیر ختن است
شیعیان شاد و فرحناک ز مولود حسن
شادمان خاطر سرگشته هر مرد و زن است
تا ابد دست به دامان حسن دارم و بس
نوکرم چشم به احسان حسن دارم و بس