0

لونگي مرغ در فر(مرغ شكم پر-غذاي آستارايي)

 
rozzar
rozzar
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 1327
محل سکونت : سمنان

لونگي مرغ در فر(مرغ شكم پر-غذاي آستارايي)

 

مواد لازم:


مرغ= 1عدد
گردو=300گرم
پياز=4 عدد متوسط
رب ازگيلي يا رب آلوچه = 3قاشق سوپخوري
آبغوره= 2-3 قاشق سوپخوري
نمك و فلفل= به ميزان لازم
گوجه فرنگي= 3 عدد



 

طرز تهیه:
مرغ يا را از شب قبل بانمك و فلفل قرمز و سياه و 5/1قاشق رب ازگيل وكمي آبغوره مزه دار مي كنيم ودر يخچال ميگذاريم.(رب ازگيل فقط در آستارا پيدا مي شود به جاي ان مي توانيد از رب آلوچه ي ملس استفاده كنيد)دقت كنيد داخل شكم مرغ خوب مزه دار شود.پياز را با رنده درشت رنده ميكنيم وخوب آبش را مي گيريم.گردو را آسياب كرده وبا پياز و بقيه رب ازگيل و آبغوره و نمك و فلفل مخلوط مي كنيم به طوريكه مايه خيلي شل نباشد.در صورت شل شدن كمي مغز گردو اضافه كنيد.مايه را داخل شكم مرغ بريزيد تا كاملا پر شود. مرغ را داخل ظرف مناسبي بگذاريد و در فر بگذاريد تا با 180 درجه سانتي گراد در طول حدودا 5/1 ساعت بپزد.حواستان باشد تا مرغ نسوزد و هر پانزده دقيقه يكبار ازآب مرغ كه داخل ظرف جمع شده بر داريد و روي مرغ بدهيد تا مرغ خشك نشود.براي ترش و خوشمزه شدن گوشت مرغ مي توانيد با يك سرنگ تميز مقداري آبغوره را در حين پخت به گوشت قسمت سينه و ران تزريق كنيد.وقتي خوب سرخ و ترد شد از فر دربياوريد.نوش جان


 

شنبه 25 دی 1389  8:40 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها