0

كوفته برنجی

 
rozzar
rozzar
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 1327
محل سکونت : سمنان

كوفته برنجی

 

مواد اولیه :

     گوشت 500 گرم
     سبزي كوفته شامل(تره،جعفري،پيازچه،گشنيز، شويد، مرزه و ترخان) 500 گرم
     لپه و برنج از هر کدام نصف پيمانه
     پياز بزرگ سه عدد
     فلفل دلمه‌اي سبز و تخم مرغ دو عدد
     آرد نخودچي 1/4پيمانه
     نمك، روغن و زردچوبه به ميزان لازم
     ادويه تند يك قاشق چايخوري
     رب گوجه‌فرنگي دو قاشق چايخوري
     آلوي خشك، زرشك و گردو به ميزان لازم



 

طرز تهيه:           

برنج، لپه و آلو را از شب قبل خيس كنيد. گوشت را داخل ظرف بزرگي ريخته و نيمي از ادويه، نمك و آردنخودچي را به آن بيفزاييد.  يك عدد پياز را ريز رنده كرده تخم‌مرغ‌ها و سبزي را هم ريز خرد كنيد و داخل گوشت بريزيد. برنج و لپه‌ را هم كمي پخته و به مواد اضافه كنيد و در يك قابلمه بزرگ دو عدد از پيازها را خرد و با روغن سرخ كنيد و به آن زردچوبه و رب گوجه‌فرنگي اضافه كرده و كمي تفت دهيد و فلفل دلمه‌اي را خرد كرده و به آن اضافه كنيد. چهار تا پنج ليوان آب ريخته تا جوش بيايد و بعد از مايه كوفته به انداره يك پرتقال برداشته و در وسط آن آلو، زرشك، گردو و پيازداغ بگذاريد و آن را گرد كرده در قابلمه‌اي كه روي حرارت است قرار دهيد و بقيه مواد را هم به اين صورت درست كنيد. در صورت تمايل مي‌توانيد آلو هم در آب آن بيندازيد و بعد در ظرف مناسبي كشيده و آن را تزئين كنيد.


 

شنبه 25 دی 1389  8:35 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها