0

پـف طـلايـي

 
rozzar
rozzar
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 1327
محل سکونت : سمنان

پـف طـلايـي

 

مواد اولیه :

     گوشت چرخ‌كرده 250 گرم
     قارچ 100 گرم
     سيب‌زميني پخته شده پنج عدد
     پياز يك عدد
     فلفل دلمه‌اي يك عدد
     كره 40 گرم
     رب گوجه‌فرنگي يك قاشق غذاخوري
     روغن دو قاشق غذاخوري
     پودر سير نصف قاشق چايخوري
     نمك،فلفل و زردچوبه و زعفران به ميزان لازم



 

طرز تهيه:

ابتدا پياز خرد شده را با روغن تفت مي‌دهيم، سپس گوشت، پودر سير و زردچوبه را به آن مي‌افزاييم و بعد فلفل دلمه‌اي را خلالي خرد كرده و به آن اضافه مي‌كنيم و به آن رب گوجه‌فرنگي، نمك و فلفل مي‌زنيم و تفت مي‌دهيم. گوشت را كنار گذاشته، سيب‌زميني پخته را به همراه نمك، فلفل، پودر سير، زعفران و كره آب‌شده با گوشت‌كوب له كرده تا به صورت پوره در آيد. ظرف را چرب نموده و نيمي از سيب‌زميني را كف آن پهن مي‌كنيم. سپس گوشت را روي آن ريخته و بقيه سيب‌زميني را در قيف خامه مي‌ريزيم و تمام سطح گوشت را با قيف شكوفه مي‌زنيم. بعد روي آن را كمي كره آب‌شده مي‌ريزيم و در فر با حرارت 350 درجه سانتي‌گراد مي‌پزيم تا زماني كه سطح شكوفه‌ها طلايي شود.


 

شنبه 25 دی 1389  4:36 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها