0

استيک با سس فلفل

 
rozzar
rozzar
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 1327
محل سکونت : سمنان

استيک با سس فلفل

 

مواد اولیه :

     فيله گوساله 200 گرم
     پياز يك عدد
     سويا سس و فلفل سیاه نیم کوب از هر کدام يك قاشق سوپخوري
     روغن زيتون و خامه از هر کدام 100 گرم
     فلفل قرمز درشت دو عدد
     فلفل قرمز پودري يك قاشق مرباخوري



 

طرز تهیه:

فيله گوساله را به دو تكه 100 گرمي تقسيم كنيد. پياز را رنده و آب آن را گرفته با سس سويا و فلفل سياه نيم‌كوب مخلوط كرده و روي تكه‌هاي گوشت بريزيد و به مدت يك ساعت در يخچال گذاشته سپس روغن زيتون را اضافه كرده و به مدت دو ساعت ديگر در يخچال استراحت دهيد.

تابه را روي حرارت ملايم با كمي روغن زيتون گرم كرده و تكه‌هاي فيله را بپزيد. در اين زمان فلفل قرمز را برش‌هاي نيم سانتي‌ زده و در تابه‌اي كوچك خامه را با فلفل قرمز حرارت داده تا كمي غليظ شود.

يك تكه از فيله را روي ظرف سرو گذاشته فلفل قرمز برش خورده را روي فيله بچينيد و فيله دوم را روي فلفل قرار داده و سس خامه و فلفل را روي استيك طبق شكل ريخته و سرو كنيد.


 

شنبه 25 دی 1389  4:33 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها