0

نابغه قرآنی: از پنج سالگی تبلیغ دین کردم

nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

نابغه قرآنی: از پنج سالگی تبلیغ دین کردم

سید محمد حسین طباطبایی نابغه قرآنی جهان اسلام گفت: نقش قرآن کریم در طی این سالیان در زندگی من بسیار زیاد بوده و روند زندگی من روز به روز بهبود پیدا کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان: به مناسبت گرامیداشت دهه فجر و همزمان با چهاردهمین نمایشگاه بزرگ قرآن و عترت از ۵۵ نفر از حافظان کل قرآن کریم تجلیل شد.

سید محمد حسین طباطبایی نابغه قرآنی جهان اسلام نیز در این مراسم  گفت: موسسه جامعه القرآن ۲۱ سال تاسیس شده است که بالغ بر ۸۰۰ شعبه در سراسر کشور دارد.

نابغه معروف قرآنی: از ۵ سالگی شروع به تبلیغ دین اسلام کردم

طباطبایی با بیان اینکه موسسه جامعه القرآن در استان کرمان ۲۵ شعبه دارد گفت: در شعبه‌های این موسسه در مقطع خردسالان و هم بزرگسالان به ویژه در مقطع خواهران با استقبال زیادی روبه رو هستیم.

طباطبایی افزود: از همان ابتدای خردسالی که شروع به حفظ قرآن کریم کردم و در سن ۵ سالگی حافظ کل قرآن شدم شروع به تبلیغ اسلام و مذهب تشیع در سراسر جهان کردم که نقش قرآن کریم در طی این سالیان در زندگی من بسیار زیاد بوده است و روند زندگی من روز به روز بهبود پیدا کرده است.

نابغه معروف قرآنی: از ۵ سالگی شروع به تبلیغ دین اسلام کردم

طباطبایی بیان داشت: جلسات قرآنی همراه با حفظ قرآن، قرائت قرآن است و سخنرانی و پند‌ها و موعظه‌هایی که گفته می‌شود یاد خداوند را زنده می‌کند و قلب‌های ما آرام می‌گیرد که باید این جلسات همیشه و مرتب برگزارشود.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

پنج شنبه 24 بهمن 1398  2:11 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها