آشپزی و شیرینی
اگر شما هم بدنبال یک غذای دریایی بسیار خوشمزه و بدون بو هستید ما در این مطلب مواد لازم و طرز تهیه ماهی پفکی خوشمزه و خوش طعم را برایتان به اشتراک خواهیم گذاشت
همه ما با خواص ماهی به خوبی آشنا هستیم خیلی از افراد بخاطر بوی ماهی از خوردن آن امتناع می کنند ما در این مطلب از پرشین وی قصد داریم طرز تهیه یک ماهی خوشمزه را اموزش دهیم تا بوی بد ماهی را اصلاحس نکنید در ادامه همراه ما باشید تا طرز تهیه ماهی پفکی را به اشتراک بگذاریم
طرز تهیه ماهی پفکی
مواد لازم
ماهی گوشتی بدون استخوان نیم کیلو
آرد سفید ١ پیمانه
آرد سوخاری نصف پیمانه
شیر نصف پیمانه
تخممرغ ٢ عدد
زعفران ساییده شده به مقدار لازم
جوششیرین کمتر از نصف قاشق چایخوری
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه
تخممرغها را خوب هم بزنید و سپس شیر را اضافه کرده و دوباره هم بزنید. در مرحله بعدی آرد، زعفران، جوششیرین، نمک و فلفل را افزوده و آن قدر هم بزنید تا خمیری به غلظت ماست به دست بیاید. ماهی را شسته و به ورقههای نازک برش داده و به خمیر آغشته کنید. سپس در روغن داغ سرخ نمایید.

طرز تهیه ماهی پفکی
بیشتر بدانید از خواص ماهی
۱. ماهی سرشار از مواد غذایی مهم است
همهی انواع ماهی برای سلامت انسان مفید هستند. ماهیها سرشار از مواد مغذی فراوانی هستند که بیشتر مردم به مقدار کافی از آنها استفاده نمیکنند. مواد مغذیای همچون پروتئین با کیفیت بالا، یُد، انواع ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن در ماهی وجود دارند.
با این حال، برخی از ماهیها از بقیه بهتر هستند؛ انواع ماهیهای چرب، بهعنوان سالمترین نوع ماهی مطرح شدهاند. به همین دلیل ماهیهای چرب، مانند سالمون، قزلآلا، ساردین، تُن و خالی مخالی حاوی چربی فراوانی هستند. ویتامین D محلول در چربی مادهای مغذی است که بیشتر مردم در معرض کمبود آن هستند. این ویتامین مانند هورمون استروئیدی در بدن عمل میکند.
ماهی چرب مقدار زیادی اسیدهای چرب امگا ۳ دارد. این اسیدهای چرب برای عملکرد مطلوب بدن و مغز بسیار حیاتی هستند و ریسک ابتلا به بسیاری از بیماریها را تا حد زیادی کاهش میدهند. برای تأمین امگا ۳، خوردن ماهی حداقل یک یا دو بار در هفته توصیه میشود.
خلاصه اینکه، ماهی حاوی بسیاری از مواد مغذی مهم، از جمله پروتئین با کیفیت بالا، یُد، انواع ویتامین و مواد معدنی است. انواع ماهیهای چرب مقدار زیادی اسیدهای چرب امگا ۳ و ویتامین D دارند.

طرز تهیه ماهی پفکی
۲. ماهی خطر ابتلا به حملهی قلبی و سکتههای مغزی را کاهش میدهد
حمله قلبی و سکته مغزی شایعترین علت مرگ زودرس در دنیا هستند. اما نگران نباشید! یکی از بهترین غذاهایی که میتوانید برای سلامت قلب بخورید، ماهی است.
جای تعجب نیست که مطالعات فراوانی نشان میدهند افرادی که بهطور مرتب ماهی میخورند، کمتر در معرض خطر حملههای قلبی، سکتههای مغزی و مرگ ناشی از بیماریهای قلبی هستند.
مطالعهای دربارهی بیش از ۴۰ هزار نفر از مردان فعال در حوزهی سلامت در ایالات متحدهی آمریکا نشان داد، احتمال ابتلا به بیماری قلبی میان کسانی که بهطور مرتب یک بار یا بیشتر در هفته ماهی مصرف میکنند، تا ۱۵ درصد کاهش مییابد.
محققان بر این باورند که انواع ماهیهای چرب بهدلیل میزان بالای اسیدهای چرب امگا ۳ برای سلامت قلب مفیدتر هستند.
خلاصه اینکه، خوردن حداقل یک بار ماهی در هفته خطر ابتلا به حملههای قلبی و سکتههای مغزی، دو عامل بزرگ مرگ در دنیا را کاهش میدهد.
خواص ماهی برای سلامتی
۳. ماهی حاوی مواد مغذی است که برای رشد بدن حیاتی است
اسیدهای چرب امگا ۳ برای رشد و نمو بدن بسیار ضروری هستند. اسید دوکوزاهگزائنوئیک (DHA) یکی از انواع اسید چرب امگا ۳ است که بسیار اهمیت دارد، چون در سلولهای در حال رشد مغز و چشم جمع میشود. به همین دلیل، اغلب توصیه میشود مادران باردار و شیرده به مقدار کافی اسیدهای چرب امگا ۳ مصرف کنند.
اما در مورد بعضی ماهیهایی که مقدار زیادی جیوه دارند باید احتیاط شود، زیرا بهطرز عجیبی با مشکلات رشد مغز در ارتباط هستند. برای همین به زنانی که در دورهی بارداری هستند توصیه میشود ماهیهای که کمتر در چرخهی غذایی هستند، مثل سالمون، ساردین و قزلآلا را، آن هم تا ۳۴۰ گرم در هفته مصرف کنند.
زنان باردار نیز باید از ماهیهای خام و نپخته مثل سوشی اجتناب کنند، زیرا ممکن است حاوی میکروارگانیسمهایی باشند که به جنین آسیب وارد کنند.
خلاصه اینکه، ماهی دارای اسیدهای چرب امگا ۳ است که برای رشد مغز و چشم ضروری است. توصیه میشود مادران باردار و شیرده به مقدار کافی امگا ۳ مصرف کنند.
ویکی / chetor